Skóciába utaznék a British Airwaysel, ha a 23kg-t elérem, akkor mennyire szigorúak a túlsúly fizetésért?
Szóval 1-2 kg-ról van szó,vagy az még belefér? Olyanok írjanak már,akinek van tapasztalata stb.,nem találgatni akarok,meg a BA honlapjáról tájékozódni,mert azt már megtettem.
Azért érdekelnének főként a tapasztalatok!
Előre is köszönöm a pozitív válaszokat! :)
Nem véletlen van megadva a súlyhatár! A 23 kg, az 23 kg! Nem 24 vagy 25, hanem 23 kg!! Nem is értem az ilyen kérdéseket, a súlyhatárok nem poénból vannak meghatározva, meg nem is körülbelüli értéket jelent, hanem maximális súly 23 kg!
Tapasztalatból beszélek, egy grammal sem vihetsz fel többet 23 kg-nál!
Azért vannak ezek a kérdések,mert van esetleg olyan légitársaság,ahol nem olyan szigorúak és 1 kg-ért nem szólnak.Van pl. olyan ,aki a 23kg helyett nem visz csak 18 kg-t.Nem minden utas megy/menne többlet súllyal!
Szóval lehetnek rugalmasok,nem biztos,hogy minden társaság arra van ráállva,hogy 0,5 kg plusz és fizess érte Ł40-ot.
Pl. a fapadosokon lassan még a wc-ért is fizetni kell,annyira olcsón akarják kihozni a repülést.
Én már elég régen utaztam Kanadából és akkor még 2x32kg-t lehetett hozni-vinni,és talán 1 kg-val több is volt,de nem szóltak érte.
Szóval annyira nem tettem fel olyan hülye kérdést,én a mostani tapasztalatról kérdezem az embereket,nem arra vagyok kíváncsi ami a honlapon le van írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!