Yngve kérdése:
Ha 2013 elején szeretnék Angliába utazni, mikor foglaljak jegyet?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első külföldi utazásom, mikor foglaljak jegyet, hogy a lehető legolcsóbban jussak hozzá? Ez az ár mennyi lesz körülbelül (retúr)?2012. okt. 28. 02:52
1/8 anonim válasza:
London? Néhány hete voltak nagyon jó árak(3e ft per fő per irány kb.), de ez kiszámíthatatlan, később is lehet hogy lesznek újra. Amikor olcsón látsz akkor kell foglalni.
2/8 anonim válasza:
Most nézem, hogy megfelelő dátumon akár 1690Ft per fő per irányért is van jegy jelenleg wizzairnél Budapest és London-Luton között.
3/8 anonim válasza:
Ja és ár: 10e Ft alatt elég sok dátum kombinációban ki lehet hozni oda-vissza. Plusz csomag persze, ha kell. Én csomag nélkül számolok mindig, mert sose adok fel csomagot, így magamból indulok ki. :)
4/8 anonim válasza:
ma 02:03
megmondanád hogy te hol látsz a wizzairnél 1690 forintért jegyet?? Mert én is átnéztem, de január hónapra jelenleg a legolcsóbb jegy Bp- london útvonalra január 20-án a reggel 6 órási van ami 6590 forint.
5/8 A kérdező kommentje:
6590 Ft? Ennyire olcsók volnának? Én több tízezres áron gondolkodtam. Vagy nagyon szerencsés kell hogy legyek ahhoz, hogy kifoghassam az olcsó ajánlatokat?
2012. okt. 28. 03:06
6/8 anonim válasza:
Igen, valóban annyi ahogy írták.
Ide nem szerencse kell, hanem be kell pötyögni, hogy wizzair, vagy ryanair.com és lefoglalni, ami neked szimpatikus.
7/8 anonim válasza:
A ryanair-nél 1.5-2 hónappal korábban érdemes nézegetni.
8/8 anonim válasza:
Úgy láttam olyan olcsó árat, hogy wizzair oldalán jobb oldalt a fizetési módot átállítottam wizz kártyára. Hiszen úgy minden ár 2000 forinttal csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!