Milyen helyeket éremes Londonban megnézni, amik nem szokásos turistalátványosságok? Akár egy pub, kávézó, vagy egy múzeum, egy park, akármi, csak ne a szokásos Tower, Big ben, British Museum és a többi.
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 20:54
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Idd le magad Camden-ban majd mindenféle telefon, pénz, oyster nélkül ülj fel a neked rossz irányba tartó buszra és aludj el rajta.
Ébredés után kezdődik az igazi "ismerd meg Londont és juss haza" című játék. Nekem fél napomba került megoldanom. :)
3/5 anonim válasza:
jó, csak 6 órámba amiből 5-öt gyalog tettem meg.
4/5 anonim válasza:
Digo!
Ez nem is rossz ötlet! Ilyen velem is történt már, nem volt egyszerű a hazajutás.
5/5 anonim válasza:
Tate modern! Kihagyhatatlan szerintem és nincs belépő. Mondjuk ezt csak akkor, ha érdekel a modern művészet és nem érzel késztetést a menekülésre egy-egy elborultabb darab láttán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!