A British Airways járatain van-e és ha igen mekkora egy utashoz kapcsolódó csomagok súlykorlátja?
Na ez az! Nekem is furcsának tűnik, hogy a kézinél is 23 kg van megadva maximum súlynak. Mert a térbeli méretei azok fixek de súlyra ... ?! Nekem nem egyértelmű a honlap leírása alapján bár lehet, hogy én vagyok csökkent értelmi képességű vagy egyszerűen vaksi ... :-)
Egyébként ha egy puha, kisebb méretű utazótáska szélessége vagy magassága a gyári adatai szerint 1 cm-rel meghaladja a honlapon leírt dimenziót azt sem engedik fel? Gondolok itt arra, hogy vajon a gyári méreteket 100 %-os töltöttséget feltételezve adták meg, ugye?
Tehát ha nem pakolom tele a táskát akkor akár egy 55x26x33-as táska (ami ugye elvileg nem vihető fel a méretei miatt mert az egyik adat 1 cm-rel túllépi a megengedettet) is belefér a korlátba???
Tehát nem mérik le. Viszont ha így van akkor miért van fent a honlapon ( [link] a korlátozás?
"A 23kg (51lbs) maximum bag weight applies and you must be able to lift the bag unaided into the overhead lockers in the aircraft cabin."
A méreteket illetően mennyire rugalmasak? Az említett 1 cm-es eltérés megengedhető? Úgy tudom a reptéren van kint valami mérőeszköz (gauge) amivel le tudja mérni az ember, hogy felvihető-e vagy nem.
Rugalmasak. Nekünk az egyik kézi egy kis bőrönd volt, a másik meg egy kisebb utazótáska.
De, hogy megnyugodj, jobb, ha felhívod a repteret. Ráadásul az úticéltól is függ: ha tengerentúlra mész, 2 23-ast vihetsz. Legalábbis 3 éve így volt. Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!