Szerintetek mit tegyek? Kinek van igaza? (Au-pair kerdes)
Sok a szabadidom es megengedte az anyuka, hogy mashol is babysitterkedhessek.
Amikor konkretan elmeseltem neki egy csaladot, elkezdett indokokat sorolni, hogy az nekem miert nem jo. Pl. hogy 3 megalloval messzebb laknak, mint az a resz ahol o "szeretne latni". Ezt nem ertem?! Miert olyan nagy baj az a harom megallo? Egy mondtam neki hogy nekem ez nem akadaly, utana mas indokoat mondott...
Ezt nem ertem miert olyan nagy baj az a 3 megallo?
Volt egy masik hirdetes is is kicsit huzta a szajat... pedig csak 3 orarol lett volna szo, ami egyaltalan nem utkozik a munkammal!!!
Szerintetek eroltessem? Aupairek ti milyennyire vagytok szabadok, amikor szabaidotok van?
En a helyedben egyszeruen megmondanam, hogy ha nem tudok skypolni, akkor nem lehetseges a hozzajuk valo kimenetelem. Ezt meg kell hogy ertsek, es ha rendes a csalad latni fogja hogy igen is elovigyazatos vagy. :) Ha meg nem ertik meg akkor ott kesobb is bajok lesznek (ezt nem a hasamra utve mondom), igy sztem ne menj ki.
Ha gondolod irj privit. Szivesen segitek ha tudok!!!
Egy aupair
Az, hogy az apuka rendőr, az neked nem biztosítás !
lehet, hogy egy agresszív vadbarom. és pont nem fogsz tudni kihez segítségért fordulni. Erre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!