Szerintetek mit tegyek? Kinek van igaza? (Au-pair kerdes)
Sok a szabadidom es megengedte az anyuka, hogy mashol is babysitterkedhessek.
Amikor konkretan elmeseltem neki egy csaladot, elkezdett indokokat sorolni, hogy az nekem miert nem jo. Pl. hogy 3 megalloval messzebb laknak, mint az a resz ahol o "szeretne latni". Ezt nem ertem?! Miert olyan nagy baj az a harom megallo? Egy mondtam neki hogy nekem ez nem akadaly, utana mas indokoat mondott...
Ezt nem ertem miert olyan nagy baj az a 3 megallo?
Volt egy masik hirdetes is is kicsit huzta a szajat... pedig csak 3 orarol lett volna szo, ami egyaltalan nem utkozik a munkammal!!!
Szerintetek eroltessem? Aupairek ti milyennyire vagytok szabadok, amikor szabaidotok van?
A szabadidődben azt csinálsz, amit akarsz. Sem megkérdezni, sem megindokolni nem kell a választásodat. A lényeg csak az, hogy a szabadidő lejártakor pontosan ott légy, ahol a szerződésed szerint lenned kell, tehát otthon a családnál, esetleg a gyerekek iskolája előtt, stb.
Nem kérhetik számon azt sem, ha máshol (is) dolgozol, el sem kell mondani nekik. A szabadidő lényege az, hogy azzal töltsd ki, amivel akarod, amihez kedved van. Hacsak az eredeti szerződésedben a másutt való munkavállalás kizárt. De ilyennel még nem találkoztam!
Koszonom a kommentedet, es szerinted/szerintetek, hogy mondjam meg neki, hogy "engedjel el?" Meg tudom erteni, nem akarom, hogy o uralja a szabadidomet...
Kedvesnek tartom azt a csaladot, es csak alkalmankent lenne rola szo...
"hogy mondjam meg neki, hogy "engedjel el?"
Nem értem ezt a kérdést. Milyen nyelven beszéltek? Hány éves vagy? Már írtam, hogy nem kell "elkéredzkedned", a szabadidőt úgy és ott töltöd, ahogy és ahol akarod!
Tapasztalatob irod?
Ha igen, neked nem lett belole bajod?
Ne ertetlenkedjel mar, fogod magad mikor elkezdodik a szabadidod, kimesz az ajton es hello.
Mikor lejart a szabadidod, akkor ott vagy ahol lenned kell.
Ha megkerdezi hol voltal, mondd hogy setalni, pub-ban, moziba, akarmi. Mondd "ah, just out..."
Kérdező, feltettem két kérdést: Hány éves vagy? Milzen nyelven beszéltek?
Kérlek, vélaszolj legalább az elsőre! Ugyanis nem mindegy, hogy 15 vagy 19 éves vagy-e. A szállásadó család felelőssége más kiskorúak esetében. A szabadidődbe azonban semmiképpen nem szólhat bele, csak esetleg tudni akarja, hol tartózkodsz egy adott időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!