Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába szerintetek mennyi...

Angliába szerintetek mennyi költőpénzt vigyek egy hétre?

Figyelt kérdés
Igazából annak a véleményére lennék inkább kíváncsi, aki volt már kint. De persze más is írhat:) csak jobb akinek van tapasztalata...szerintetek mennyit vigyek(forintba nézve)ha nem szeretnék különösebben nagy dolgot, csak kis szuvenírt, benzinkúton egy szendvicset vagy vizet ha nem lesz nálam. Valószínű megyünk majd vmi büfébe, hamburgerezni, mcdonalds-ba, stb.....most leszek először külföldön, nem ismerem az árakat. Ha nem túl drágák ott, lehet vennék mondjuk egy pólót, vagy sálat...stb. De igazából nem gondoltam nagy költekezésre. Németországban is megállunk, ott is szeretnék vmi emléket. Ha tudjátok, leírnátok forintban, h kb. mennyit vigyek magammal? És ha van vki, aki esetleg élt ott, vagy tanult ott, szoval ismeri úgy az árakat, h mi számít drágának és mi nem, légyszi leírná h ne vegyek olyat amit egy másik boltban feleannyiért árulnak?
2013. jan. 7. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel még senki sem írt így írok pár dolgot.. Forintban nem tudom megadni csak fontban, de könnyen át tudod számolni hogy mennyi forintban.

Kezdem azzal hogy benzin kutaknál a legdrágább a kaja, ital,, szerintem azt felejtsd el.

Mekibe egy menü 4-5 font. A sima hamburger 1 font. Végül is majdnem egyáras az otthonival.

Érdemes elmennetek egy pub-ba enni.. Egy jó vacsora 1 személyre 10-15 font. De jó nagy adag, és ital is van--Vagy ebédelni és ehettek burger menüt. Itallal együtt 5-6 font körül van.

Vagy ha sétáltok, és útba esik egy tsco vagy sainsbury akkor érdemes oda bemenni ásványvízért vagy kis harapnivalóért. A tescoban 2 literes ásványvíz 20 penny.Lehet kapni előkészített szendvicseket is. 2 szendvics van 1 csomagban 1 fonttól 3 fontig van az ára. Ha édesszájú vagy akkor ajánlom a tescoban a vaníliás fánkot..Imádni fogod. (50 penny körül van és 5 darab van benne)

Ha ruhát akarsz vásárolni, akkor érdemes elmenni a prímarka vagy matalan üzletekbe. Ott jó dolgokat lehet kapni elég jó áron. Pólók olyan 2 fonttól indulnak. Épp tegnap néztem a mai divatos sálakat a prímarkban 2.50 font az ára. Ha sportos cuccokat akarsz venni akkor a sportworld-be menjetek.

Ha szuvenír kell, na az drága.. Olyan 5-10 fonttól számold az árakat. ( kulcstartók, mágnesek 8 font körül vannak)

Megnéztem. A mai árfolyam szerint 1 font: 358 forintnak felel meg

2013. jan. 7. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2013. jan. 7. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
hat en vinnek kb 80-100.000ret
2013. jan. 8. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:

ma 01:18

Ne viccelj már!! 1 hétre 280 font???? Az iszonyú sok! 280 font az olyan 100.000 forint. Nem kell ennyi, főleg hogy a szállás és a kaja biztosítva van.

Bőven elég 40-50 ezer forint vagyis olyan 140-150 font.

2013. jan. 8. 01:29
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) még annyival kibővíteném amit a kérdésben írtam, h mivel sulival megyünk, előre kellett fizetni bizonyos összeget. Tehát a szállás és a reggeli, vacsora "ingyen lesz". Tehát ennivalóra csak napközben kell költenem. És még annyit szeretnék kérdezni, h ott Londonban vannak-e ilyen eldugott, nem olyan drága boltok? Mer ott olcsóbbak a szuvenírek is. Pl.: bp-n nagyon drága egy mágnes, de egy kisebb városban feleannyi...........?
2013. jan. 8. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak Londonban eldugott kis boltok, de nem feltétlenül olcsóbb..
2013. jan. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!