Angliába szerintetek mennyi költőpénzt vigyek egy hétre?
Mivel még senki sem írt így írok pár dolgot.. Forintban nem tudom megadni csak fontban, de könnyen át tudod számolni hogy mennyi forintban.
Kezdem azzal hogy benzin kutaknál a legdrágább a kaja, ital,, szerintem azt felejtsd el.
Mekibe egy menü 4-5 font. A sima hamburger 1 font. Végül is majdnem egyáras az otthonival.
Érdemes elmennetek egy pub-ba enni.. Egy jó vacsora 1 személyre 10-15 font. De jó nagy adag, és ital is van--Vagy ebédelni és ehettek burger menüt. Itallal együtt 5-6 font körül van.
Vagy ha sétáltok, és útba esik egy tsco vagy sainsbury akkor érdemes oda bemenni ásványvízért vagy kis harapnivalóért. A tescoban 2 literes ásványvíz 20 penny.Lehet kapni előkészített szendvicseket is. 2 szendvics van 1 csomagban 1 fonttól 3 fontig van az ára. Ha édesszájú vagy akkor ajánlom a tescoban a vaníliás fánkot..Imádni fogod. (50 penny körül van és 5 darab van benne)
Ha ruhát akarsz vásárolni, akkor érdemes elmenni a prímarka vagy matalan üzletekbe. Ott jó dolgokat lehet kapni elég jó áron. Pólók olyan 2 fonttól indulnak. Épp tegnap néztem a mai divatos sálakat a prímarkban 2.50 font az ára. Ha sportos cuccokat akarsz venni akkor a sportworld-be menjetek.
Ha szuvenír kell, na az drága.. Olyan 5-10 fonttól számold az árakat. ( kulcstartók, mágnesek 8 font körül vannak)
Megnéztem. A mai árfolyam szerint 1 font: 358 forintnak felel meg
ma 01:18
Ne viccelj már!! 1 hétre 280 font???? Az iszonyú sok! 280 font az olyan 100.000 forint. Nem kell ennyi, főleg hogy a szállás és a kaja biztosítva van.
Bőven elég 40-50 ezer forint vagyis olyan 140-150 font.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!