Mennyi költőpénzt vigyek Angliába?
ha nem akarsz éttermekben kajálni, akkor be tudsz magadnak vásárolni úgy napi 10 fontból a boltban. ebből saját magad csinálhatsz valamit, ami nyílván több napra vagy kajálásra elég. ha csak hidegkaját akarsz enni akkor az olyan 4-5 font, ez is attól függ mennyi idő alatt eszel meg 1 kiló kenyeret. vagy a tipikus gyorskajáldák a fish&chipsesek, kb 4-5 font 1 normális adag, de az csak 1xi kaja. éttermek rohadt drágák. utazgatni sem olcsó, buszon 1 menetjegy 1.30, metrón már nem tudom, talán 3.20, ez persze csak akkor ha oysterrel közlekedsz, előre feltöltve. ezenfelül attól függ mennyit akarsz shoppingolni, illetve ajándékokra költeni.
remélem segítettem, ha még valami érdekel akkor mondd, hátha tudok még segíteni, ennyi jutott most eszembe.
hát te tudod mennyit akarsz utazni, mert ugye nem mind1 hogy mindennap bemész-e a belvárosba, vagy csak pár nap, mert ugye a buszjegyet így kell kalkulálnod.
nyilván azért írtam csak számadatokat, mert te tudod mikor hova akarsz menni, mekkora a kaja kapacitásod, ugyebár a szállást már tudod. innentől csak vásárlás marad meg az egyéb költekezés.
amúgy egyedül mész? ha nem akkor parkokba kijárni akivel mész, hidd el megéri, nagyon jó kis parkok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!