A railjeten milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Februárba lesz szerencsém a railjettel utazni. Budapest zürich távolság. Milyennek kell elképzelni? Ami számomra fontos lenne hogy legyen konnektor. Ezek a vonatokon vannak? Illetve van wifi? Azt hallottam, hogy kiépítik a nyáron a hálózatot, csak nem tudom, hogy már megtörtént-e. Illetve érdeklődnék még, hogy az ilyen nagy távolsági vonatokon, van-e lehetőség dohányzásra?2012. dec. 27. 18:49
1/2 A kérdező kommentje:
köszi de nem erre voltam kíváncsi, mert nekem már meg van a jegyem a vonatra, illetve nem münchenbe megyek, hanem zürichbe.. és azt hiszem ez nem a reklám helye.. de végülis te tudod..
2012. dec. 28. 09:57
2/2 anonim válasza:
konnektor van és 2010-ben wifi még nem volt. a dohányzásról meg nem tudok nyilatkozni mivel én nem dohányzom. viszont Bécsben(Meidling állomásnál) állt a vonat egy ideig, talán van időd elszívni egy szálat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!