Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan éri meg a legjobban...

Hogyan éri meg a legjobban Isztambulba utazni ezen lehetőségek közül?

Figyelt kérdés

1. Turkish Airlines Budapest->Isztambul

2. Vonat Budapest-> Belgrád, Belgrád -> Isztambul (37 óra)

3. Busz Budapest-> Nagyvárad, Nagyvárad -> Kolozsvár, Kolozsvár -> Bukarest, Bukarest -> Isztambul (28 óra kb.)

2012. júl. 27. 08:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tud jobbat? Van valami busz, ami végigmegy Budapestről Isztambulba?
2012. júl. 27. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a fentiek közül a közvetlen repülőjáratot választanám.

Egyébként még egy alternatíva, ha elmész Burgaszba repülővel (oda megy fapados is, ami olcsó) onnan kb. 200 km Isztambul, tehát vonattal vagy busszal hamar ott vagy.

2012. júl. 27. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon tudok kedvezőbb megoldást. A repülőt választanám (bár én anno még Malévval voltam), mert az a leggyorsabb, legkevésbé macerásabb és a legtöbb esetben nem is drágább, mint a busz/vonat, vagy csak nagyon kicsit. Néhány óra alatt ott van, nekem egyértelműen ez a nyerő.

A buszt akkor választanám, ha ezekben a városokban is szeretnék szétnézni.

Bukarestbe is megy azt hiszem fapados, érdemes azt is megnézni, onnan meg akkor közvetlen busszal Isztambulba.

Tengerparti városokba is megy (Burgasz, Várna), onnan is érdemes megnézni el lehet-e egyszerűen Isztambulba jutni, illetve Szófiába megy vonat, meg kell nézni az hogy közlekedik és onnan hogyan tovább.

2012. júl. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!