Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországba azon belül...

Görögországba azon belül Paraliaba szeretnénk utazni 2 barátnőmmel az érettségi után. Mi a véleményetek róla? Milyen szórakozási lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
kérlek írjatok, sokat segítenétek nekünk! köszi :)
2012. máj. 27. 22:04
 1/3 anonim válasza:
Van 1-2 szórakozóhely,ami általában teli van minden este :)
2012. máj. 28. 11:44
 2/3 anonim válasza:
Én már kétszer voltam Paralian. Amikor 16 éves voltam akkor családdal és tavaly voltam két barátnőmmel. Hát ne hagyjátok ki az tuti.. mi megint akarunk menni.. bár nem hiszem,hogy ebbe az évbe összejön... Amúgy nagyon jó szórakozási lehetőségek vannak. Ne hagyjátok ki a discokat;) bár csak óvatosan... Ja és persze menjetek kalóz hajóra mert hatalamas élmény.. és ha szerettek vásárolni menjetek el Katerinibe, ami annyira nincs messze Paraliától. Ja és persze menjetek fel az Olimpüszra. Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj szívesen segítek, elég jártas vagyok a helyen..:)
2012. máj. 28. 22:15
 3/3 anonim válasza:
utolsó vagyok: ja és 19/L
2012. máj. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!