Horvátországba vagy Görögországba (Kréta) mennétek szívesebben? Ki melyiket tartja szebbnek, jobbnak?
Horvátországba jártam eddig, Görögországba még nem, főleg Krétán.
Egyik barátom járt már mindkét helyen, ő aztmondta, hogy Horvátország szebb - mondjuk igaz az állítás, kinek a pap, kinek a papné.
Idén maradok Horvátországnál, de nem mondom azt, hogy Görögországba nem mennék el.
vagy Split. Mindkettő közel van egymástól és gyönyörű. Lakik barátom Split-ben, ha érdekel szálláslehetőség keress meg privátban.
Tavaly nővérem Korfun nyaralt, szeptember végén, nagyon olcsón el tudott utazni, de valahogyan neki is jobban a horvát tengerpart jött be.
Én nekem Kréta szimpatikusabb, mint Trogir.
Bár Horvátországnak is vannak olyan területei, amik szebbek Krétánál. Pl. Makarska gyönyorű.
De Görögországnak is vannak csodálatos tájai, amiket imádok, pl. Santorini / Zakynthos
Mindkét hely szép, én azért választanám mégis Görögországot (bármelyik szigetet), mert ha nyaralok, akkor első a strandolás, ilyen szempontból jobb a homokos part, ami Horvátországban nagyon ritka, második a történelmi helyek, amik szintén Görögországban vannak többségben.
Emellett a görögök sokkal barátságosabbak, amikor Trogírban voltunk, amint meghallották, hogy magyarok vagyunk, már lehetett látni a pincéreken, hogy mennyire nem szeretnek minket.
És Görögország olcsóbb is jóval, mint Horvátország.
Utolsó vagyok.
Horváto. zöldebb, Görögo. a legtöbb helyen kopár, száraz, ebből a szempontból tényleg szebb Horváto., de szerintem Görögo. sokkal jobb hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!