Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek Londonról?

Mi a véleményetek Londonról?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Digo!

Ilyen bármelyik nagyvárosban előfordulhat! Nem egy svájci kivsvároshoz kell viszonyítani egy metropoliszhoz.

2012. nov. 24. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
"Ilyen bármelyik nagyvárosban előfordulhat!" Tévedsz. Próbáld meg ezt megcsinálni a 13 milliós Teheránban, és a Forradalmi Gárda a lelket is kiveri belőled.
2012. nov. 24. 12:04
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
Hogy jön ide Teherán? Én a Nyugati országokról beszélek. Senki nem kiváncsi egy vallásra és agresszivitásra épülő városra, ahol semmibe veszik az emberi jogokat, stb.
2012. nov. 24. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad bármelyik nagyvárosban. A bármelyikbe Teherán is belefér, csakúgy mint bármi Vancouvertől New Yorkon, Delhin és Pekingen át egész Tokióig. Ha a nyugati városokra akarsz utalni, akkor legközelebb azt írd: "bármelyik nyugati nagyvárosban előfordulhat". Másrészt ne ítélkezz egy olyan hely felett, amiről minden információd olyan újságíróktól származik, akik maguk sem voltak ott soha...
2012. nov. 24. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém Bécsben él, én 2 évet dolgoztam ott.

Fényévekkel biztonságosabb EURÓPAI főváros.

2012. nov. 24. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én nem tudok még 1 olyan zavargáshullámról egyetlen európai metropoliszban sem mint amit itt lehetett látni pár éve. Akkor sem az angolok verték szét a várost hanem döntő többségében bevándorlók.
2012. nov. 24. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj hogy 10-en laknak egy lakasban hanem hogy van jopar kornyek ahova sotetedes utan nem tudsz kimenni miattuk es ha olyan van akkor eleg csak ha 1x szurkalnak le a nyilt utcan.

Most is fent van az indexen egy video hogy egy csajt minden ok nelkul hatulrol ugy leutottek minden ok nelkul hogy a korhazban ebredt. Nem dolgozom rosz kornyeken, de ott is volt fegyveres rablas nem 1x.

2012. nov. 24. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
ma 14:28-as hsz-em nem tudom hogy került ki még 1x, nem emlékszem hogy kitettem volna megint.?
2012. nov. 24. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!