Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőn kézi poggyászba...

Repülőn kézi poggyászba szállíthat e élelmiszer? / bonbon, csoki/

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 11:45
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
többször utaztam már repülőn. Legutóbb, idén nyáron. Lufthansával Indiába. A fedélzetre felengeték a kaját. A vajas krémet nem engedik, de a sült húsos, fasírtos kaját felengedik. Italokat nem, csak amit a tranzitba veszel. Én szaloncukrot vittem ki többször Indiába. A síma ( nem krémmel vagy alkohollal töltött ) csoki felvihető, a többi nem. Azokat a nagy poggyászba kellett vinnem. Tehát konyakmeggy poggyász, de a egy síma krém nélküli bonbon mehet. Keksz minden mehetett. A pilóta is fenn volt velem a fedélzeten. Visszafelé is hozhattam mindent. Csokit, kekszet,krém nélküli süteményt. De a javaslat, ha megvana desszert, hívd fel a légitársaságot, vagy a repteret, ők megmondják.
2012. nov. 28. 09:40
 22/23 A kérdező kommentje:
ez a válasz nagyon meggyőző volt, köszönöm szépen
2012. nov. 28. 15:26
 23/23 anonim ***** válasza:

Attól függ melyik országba utazol. Egyes országokba semmilyen állati eredetű élelmiszert nem vihetsz be - vagy egyáltalán nem vihetsz be! Tehát a gépen el kell fogyasztanod! - kézi poggyászban. Pl. Túró Rudi kizárva.

Általánosságban elmondható, h azt a mennyiséget engedik föl, amit az út alatt megeszel. Ha ajándékba viszed, tedd inkább a feladott poggyászba.

Tőlem Európán belül még semmit sem koboztak el, fapadosokkal utaztam zömmel. Amerika más tészta :)) Na oda hazai kolbászt bevinni rizikós!

2012. nov. 30. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!