Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőn kézi poggyászba...

Repülőn kézi poggyászba szállíthat e élelmiszer? / bonbon, csoki/

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 11:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Vizet akkor is el fogják venni ha nincs felbontva... Üres üveget kell vinni! Vagy venni bent drágán vizet!
2012. nov. 24. 14:35
 12/23 anonim válasza:
Irtak h fel lehet vinni, akkor ezen most mit nem ertesz meg mindig?!Inkabb koszond meg, a pokhendi stilus helyett!
2012. nov. 25. 10:13
 13/23 anonim válasza:
0%
Ha minimalis logikaval gondolkodnal, rajohetnel h a mogyorokrem uveg! tehat ha osszetorik mit lehet csinalni az uveggel?! pl vagni!
2012. nov. 25. 10:18
 14/23 A kérdező kommentje:

12/13-nek

13/13-nek

Köszi a hasznos válaszokat, de köszi inkább nem kérek belőle.

2012. nov. 25. 10:38
 15/23 anonim válasza:
51%
Ha nincs nagyon sok krém a csokikban, sztem felengedik. Én úgy tudom, hogy 1 dl folyadékot lehet max felvinni.
2012. nov. 25. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
Jaj, kedves válaszoló: nem a logika alapján vannak a szabályok mindig! 6 cm bicskat is vihetsz, azzal tán nem lehet vágni akár jobban mint a törött nutellás üveggel? :)
2012. nov. 25. 23:03
 17/23 anonim válasza:
Jaj kedves okoskodo, erre mondjak ha csondben maradtal volna jobban tetted volna!Vigyel fel bicskat, es jo utat! xD
2012. nov. 26. 08:32
 18/23 anonim válasza:
Én nemrég vettem repjegyet és rákérdeztem ezekre. Azt mondta a neckermann-nál dolgozó hölgy, hogy semmilyen otthonról hozott ételt nem lehet felvinni a gépre a kézipoggyászban, csak azt amit a reptéri beléptető kapu után, a reptéri boltokban veszel, és ahhoz is elkérhetik a blokkot, hogy ott vásároltad. Tehát kifejezetten azt mondták, hoyg még egy szendvicset, vagy kekszet sem vihetsz otthonról a kézipoggyászban, csak a nagy bőröndben.
2012. nov. 26. 11:10
 19/23 A kérdező kommentje:

Melyik légitársasággal utaztál, és honnan?

Mert ezek között is vannak különbségek.

Én a Ryanair-rel utaztam Írországból Magyarországra és vissza.

Mindkét alkalommal volt nálam, 2 croiassant.

Nem vettél el.De ha elvették volna, akkor sem lett volna akkora veszteség, hiszen max 200 forint értékű volt.

Most viszont ajándékokat vinnék karácsonyra, nem 2 forint értékben. És nem lenne feladott poggyászom, csak kézi.

Tehát nincs más, vagy kockáztatok, vagy nem.

2012. nov. 26. 11:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Okoskodónak inkább azt nevezném aki szerint se üveg, se kaja nem vihető fel. Mondom, még bicska is felvihető meg pici olló. Nagy hülyeséget mondtak a Neckermannál is, ha tényleg ezt mondták. :) vihetsz csokit kérdező, ne aggódj annyit! :) a biztonsági szabályok pedig nem légitársaságtól függenek, hiszen a biztonsági ellenőrzés az mindenkinek ugyanaz, mindegy milyen légitársasággal utazik.
2012. nov. 26. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!