Repülőn kézi poggyászba szállíthat e élelmiszer? / bonbon, csoki/
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 11:45
11/23 anonim válasza:
Vizet akkor is el fogják venni ha nincs felbontva... Üres üveget kell vinni! Vagy venni bent drágán vizet!
12/23 anonim válasza:
Irtak h fel lehet vinni, akkor ezen most mit nem ertesz meg mindig?!Inkabb koszond meg, a pokhendi stilus helyett!
13/23 anonim válasza:
Ha minimalis logikaval gondolkodnal, rajohetnel h a mogyorokrem uveg! tehat ha osszetorik mit lehet csinalni az uveggel?! pl vagni!
14/23 A kérdező kommentje:
12/13-nek
13/13-nek
Köszi a hasznos válaszokat, de köszi inkább nem kérek belőle.
2012. nov. 25. 10:38
15/23 anonim válasza:
Ha nincs nagyon sok krém a csokikban, sztem felengedik. Én úgy tudom, hogy 1 dl folyadékot lehet max felvinni.
16/23 anonim válasza:
Jaj, kedves válaszoló: nem a logika alapján vannak a szabályok mindig! 6 cm bicskat is vihetsz, azzal tán nem lehet vágni akár jobban mint a törött nutellás üveggel? :)
17/23 anonim válasza:
Jaj kedves okoskodo, erre mondjak ha csondben maradtal volna jobban tetted volna!Vigyel fel bicskat, es jo utat! xD
18/23 anonim válasza:
Én nemrég vettem repjegyet és rákérdeztem ezekre. Azt mondta a neckermann-nál dolgozó hölgy, hogy semmilyen otthonról hozott ételt nem lehet felvinni a gépre a kézipoggyászban, csak azt amit a reptéri beléptető kapu után, a reptéri boltokban veszel, és ahhoz is elkérhetik a blokkot, hogy ott vásároltad. Tehát kifejezetten azt mondták, hoyg még egy szendvicset, vagy kekszet sem vihetsz otthonról a kézipoggyászban, csak a nagy bőröndben.
19/23 A kérdező kommentje:
Melyik légitársasággal utaztál, és honnan?
Mert ezek között is vannak különbségek.
Én a Ryanair-rel utaztam Írországból Magyarországra és vissza.
Mindkét alkalommal volt nálam, 2 croiassant.
Nem vettél el.De ha elvették volna, akkor sem lett volna akkora veszteség, hiszen max 200 forint értékű volt.
Most viszont ajándékokat vinnék karácsonyra, nem 2 forint értékben. És nem lenne feladott poggyászom, csak kézi.
Tehát nincs más, vagy kockáztatok, vagy nem.
2012. nov. 26. 11:19
20/23 anonim válasza:
Okoskodónak inkább azt nevezném aki szerint se üveg, se kaja nem vihető fel. Mondom, még bicska is felvihető meg pici olló. Nagy hülyeséget mondtak a Neckermannál is, ha tényleg ezt mondták. :) vihetsz csokit kérdező, ne aggódj annyit! :) a biztonsági szabályok pedig nem légitársaságtól függenek, hiszen a biztonsági ellenőrzés az mindenkinek ugyanaz, mindegy milyen légitársasággal utazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!