Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban mennyibe kerül az...

Londonban mennyibe kerül az élelmiszer a boltokban? Kenyér, tej, szalámi, sajt, ásványviz, üditő! És mennyi egy ebéd?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Az árak megtekintéséhez használj egy londoni postcode-ot.

2012. máj. 29. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyan emberek válaszát várom akik kint élnek,és tudják az árakat!!!
2012. máj. 29. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Kinn élek, azért adtam meg a linket, mert ott 4 különböző bolt árai között tudsz böngészni! Az árak, akárcsak otthon nem egyformák. Mellesleg az itteni kenyér nem olyan mint otthon, milliónyi változata van. Van 400 g-os, 800 g-os, saját márkás, stb. Én a Sainsbury's áruházban vásárolok általában, ahol a tejet 86 pennyért veszek egy litert. Aztán 400 g-os teljes kiőrlésű barna kenyeret szoktam venni 1.25 fontért. De van 800 g-os kenyér a Tescoban, ami ehetetlen, viszont csak 47 penny-be kerül. Az otthon megszokott szalámik drágák. 100-150 g kerül kb. 2-2,50 fontba. A saját márkásak olcsóbbak. Vettem már 300 g-osat 65 pennyért. Ásványvíz szintén rengetegféle van, a saját márkás, noname ásványvízet én 17 pennyért veszem. Ellenben ittam már 1.5 literes olasz ásványvizet is 1 font 25 pennyért is. Üditő árak szintén nagyon eltérőek. Semmi konkrétumot nem írtál, így azért nehéz válaszolni, ezért adtam a linket. Egy ebéd ára szintén attól függ, hogy hol eszel. Egy kinai vagy thai étteremben ehetsz akár 4-5 fontért is, de mondjuk Heston Blumenthal éttermében egy menü két személyre 120 fontba is kerülhet.
2012. máj. 29. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem!Sokat segitettél!!!
2012. máj. 29. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Én például ebédre nagyjából 1-5 font körül költök naponta. Ha épp csóró napot tartok, akkor az Iceland-ben veszem a mikrós mirelitkaját, ha meg fényűzős napot, akkor a Marks&Spencerben. Hétvégente meg beülök valami olcsóbb, de nem gagyi kajáldába, de az is maximum 8 font, átlagban olyan 5 körül van, ez helytől függ. Nagyon ritkán pedig, általában havonta egyszer megengedek magamnak egy teljes menüt egy hangulatos belvárosi pub-ban, az olyan 10-15 font körül van.
2012. máj. 29. 20:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod!!!
2012. máj. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!