Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nei pori. Mindent amit tudtok...

Nei pori. Mindent amit tudtok róla?

Figyelt kérdés

Milyen a tenger? Vanak cápák? Tetszeni fog?Most megyek életmebe először tengerre, a barátommal és a szüleivel,busszal.Apukám alig akar elengedni,szerintetek is veszélyes?Vagy már megszokott dolog.

:)köszönöm

2009. júl. 19. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
2009. júl. 19. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem fog megenni egy cápa sem. :D A Földközi tengeren belül az Égein van a legtöbb cápa (elméletileg), de én még egyet sem láttam...

Nei Pori nem a legjobb választás busszal, kissé unalmas lesz, de amúgy szép hely.

Én tavaly voltam ott, nyilván 4 vagy 5 tengeri csillagot is fogtam. :D Ja, és drágább, mint mondjuk Paralia (és nincs akkora éjszakai élet sem), nincs a közelben Lidl sem.

Ha szerencséd van, delfineket is láthatsz! Biztosan jól fogsz szórakozni! :) Apukád meg ne féljen, nincs miért, a görögök nagyon jó emberek.

2009. júl. 19. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:

értem,köszönöm:)ha a barátommal vagyok biztos jól fogok:D

a féltés azt arra értem h busszal megyünk.

2009. júl. 19. 19:13
 4/4 anonim válasza:

Szia:)

Én kb. 3 évvel ezelőtt voltam Nei Poriban és nagyon jól éreztem magam. Az egyik, ha nem az eddigi legjobb nyaralásom. Az idő garantáltan jó, a tenger nagyon tiszta(főleg reggel), az emberek nagyon kedvesek és nem utolsó sorban isteni finom kajákat lehet enni. Tényleg csak ajánlani tudom. Ja és szerintem nem veszélyes, legalábbis amikor én voltam akkor semmi gond nem volt. De most sem lesz. A cápáktól meg egyáltalán nem kell félni.Kellemes nyaralást:)

2009. júl. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!