Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi mindent tudtok Stockholmról?

Mi mindent tudtok Stockholmról?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Svédország fővárosa, 1,25 M lakossal, és a világ egyik legdrágább városa:)
2010. aug. 4. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
mármint miben nyilvánul meg hogy az egyik legdrágább város?
2010. aug. 4. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
az árakban :)
2010. aug. 4. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami vetélkedő?
2010. aug. 6. 21:28
 5/8 Vízjég válasza:
100%

[link]

Mármint ezeket nem tudom, de el tudom olvasni. :)

2010. aug. 7. 15:04
 6/8 anonim válasza:
100%
Én pl. azt hallottam, hogy ott az emberek mindenféle nagy kőépületekben laknak. Fura hely lehet...
2010. aug. 8. 11:11
 7/8 anonim válasza:
0%
Már hetek óta nem fogtam rádióadást Stockholmból. Az idegen támadás első állomásai közé tartozott. Valószínűleg megsemmisült mint New York vagy Boston. A youtubon még lehetett látni túlélőkről videókat , de most már nincs nincs más csak csak por és hamu ..... Itt döglünk mind....
2010. aug. 9. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Stocholmot az észak Velencéjének is hívják.Két éve november első hetében voltam ott,nagyon hideg volt és a hó is esett.A város nagyon szép,valóban a mi pénztárcánkoz képest drága,főleg a szórakozás.Érdekes,hogy estére teljesen kiürülnek az utcák,mindenki otthon van.Szerintem nekik is drága az étterem és a bárok.Magyar szemmel érdekesség,hogy a lakásokon nincs függöny,mindenhová belátni,és ráadásul még direkt mécseseket is tesznek az ablakba(lehet,hogy ezért nincs függöny,nehogy meggyulladjon.)A közlekedés elég bonyolult,rengeteg az alagút és nagyon hosszúak,a gyanútlan magyar autósok bánatára(és ha már bent vagy az alagútban,akkor mindegy,mert a navinak ott nincs térereje)A többi európai nagyvároshoz képest kevés a bevándorló(de azért vannak)biztos azért,mert itt hideg van és általában dolgozni is kell,nem jön a segély a csapból,csak a háborús övezetekből jött menekültekkel tesznek kivételt.Tisztaság van és egyáltalán nincsen grafitti.Stocholm szép,jó,kulturált,az emberek egyáltalán nem idegesek,a jövedelmükből a közismerten magas adó után is jól élnek.Mindössze 3 hajléktalant láttam és koldusokat sem.Jó lehet stockholminak lenni.
2010. aug. 11. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!