Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik orszag a legelhetobb...

Melyik orszag a legelhetobb szerintetek?

Figyelt kérdés
Nekem eddig szemelyes tapasztalatok alapjan Ausztria van az elso helyen.Olyan mintha ott nem is lenne arnyoldala az eletnek.Gyonyoru taj,jo utak,jo fizetesek,segitokesz emberek,de kb. ugyanez Irorszag is,csak kevesbe stabilabb a gazdasag.Eddig ezek kozt gondolkodom,ti melyik masik orszagot ajanlanatok letelepedesre? Indokoljatok is lecci!
2012. aug. 1. 00:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy friss felmérés a témában, helyesebben legélhetőbb városok: [link]

Sokfelé jártam már a világon, és vannak valóban gyönyörű, egzotikus helyek, de mindig arra jutok, élni mégiscsak Európában a legjobb... ezen belül persze vannak különbségek

2012. aug. 2. 08:28
 12/12 anonim ***** válasza:

A statisztikákat mindenki meg tudja nézni a neten, de itt a kérdező szerintem a szubjektív véleményeket várja. Szerintem a legkellemesebb országok: Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Monaco, Olaszországon belül az Északi rész, Bolzano és környéke, esetleg Milánó, Norvégia, Dánia. Mint idegen, letelepedni nem biztos, hogy annyira jó, úgy értem, talán sosem fognak igazából maguk közé fogadni, de aki oda született, annak igen.

Európán kívül: Új-Zéland és Kanada.

2012. aug. 6. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!