Szerintetek Németország vagy Hollandia az élhetőbb ország?
Úristen te tudod miről beszélsz, hogy mekkora hülyeséget mondtál?
Németországról beszélsz, ami 357 021 négyzetkilóméter területű , és nem egy vagy két utca.
"elég romosnak tűnik"
Igen? Akkor én egy másik Németországban élek.
Vicces. Tudod mihez tudnám hasonlítani? Ahhoz, hogy amikor a nagy sztárok Budapestre jönnek és azt nyilatkozzák hogy hú de király hely ez, akkor őket nem a 8. kerületbe vitték, hanem a belvárosba.
Ugyan ez van veled is.
És komolyra véve a szót :
Hollandia sokkal elmaradottabb mint Németország, és nem is olyan jó ott élni. Egyszerűen unalmas. Én most Németországban élek és a legjobb hely Európában. Hidd el, sok helyen jártam már (szeretek utazni), de egyik sem volt olyan jó mint Németország. Tiszta, szép és megfizetik a dolgozókat. Bár azt nen tudom miért akarod tudni hogy élhetőbb-e, de ha kiköltözni szeretnél, akkor németül mindenképp tudj beszélni. Én Németországot nagyon ajánlom, szuper hely, és vár mindenkit szeretettel, aki jobb életre vágy.
Sok sikert.
NA VÉGRE VANNAK OLYAN MAGYAROK, AKIK NEM SZIDJÁK A NÉMETEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉN NÉMET VAGYOK VAGYIS BAJOR, ÉS ÖRÖMMEL HALLOM HOGY SZERETITEK A HAZÁM!! <3
ILYET NEM SOK MAGYARRÓL MONDHATOK EL!!
Németország sokkal élhetőbb szerintem.
Amúgy utolsó: Én nagyon szeretem Németországot. A német embereket, a nyelvet, magát az országot, de azt vettem észre, hogy sok német elég undok, amikor megtudja, hogy magyar vagyok...
A 2. es 4. vagyok.
Soha, egyetlen egyszer nem voltak velem bunkok a nemetek, pedig sokszor kertem segitseget, utbaigazitast. Ha meg megis, az nem azert volt, mert magyar vagyok, hanem mert rossz embert szolitottam meg. Szerintem hihetetlenül kedvesek a nemetek, ha te is kedvesen allsz hozzajuk.
Én is nagyon örülök.
Imádom Németországot.
A legjobb hely a világon.
Mégis itt alaptalan hülyeségeket állítanak róla rosszindulatú emberek.
Ezeknek egyike sem igaz.
Senki se higgye el.
Csak olyanoknak higgyetek akik jártak Németországban !
Én itt élek és imádom.
Deutschland überalles !
Sok sikert.
Németország ezerszer jobb hely, mint Hollandia.
- nem fekszik a tengerszint alatt a harmada
emmiatt nem kell parázni, hogy mennyit bír még az Afsluitdijk.
- kevesebb a moslim bevándorló
- nem útálják annyira a magyarokat, mint Hollandiában.
- közelebb áll kultúrában a magyarhoz a német, mint a holland
(persze ez csak szubjekív tapasztalatom, lehet vitatkozni, de én így gondolom)
peace!!!
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!