Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik orszag a legelhetobb...

Melyik orszag a legelhetobb szerintetek?

Figyelt kérdés
Nekem eddig szemelyes tapasztalatok alapjan Ausztria van az elso helyen.Olyan mintha ott nem is lenne arnyoldala az eletnek.Gyonyoru taj,jo utak,jo fizetesek,segitokesz emberek,de kb. ugyanez Irorszag is,csak kevesbe stabilabb a gazdasag.Eddig ezek kozt gondolkodom,ti melyik masik orszagot ajanlanatok letelepedesre? Indokoljatok is lecci!
2012. aug. 1. 00:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja es nem csak europai orszagokra vagyok kivancsi,hanem barmire.
2012. aug. 1. 01:01
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Magyarországon kívül még 193 ország van, ahol éelnek emberek, tehát élhető. És a szomszéd kertje mindig zöldebb.
2012. aug. 1. 04:44
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Ausztria, Németország és Hollandia a legélhetőbb országok szerintem. Ezeken belül valamilyen szinten kivételt képez Németország volt NDK-s része, ami ugyanolyan lerobbant és sivár, mint Magyarország, valamint Ausztria hegyvidéki része Tirol, Innsbruck körül a vidék, ahol minden nagyon drága és kevés bolt van.

Írországot én nem mondanám élhetőnek, rosszak a fizetések.

2012. aug. 1. 07:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Ausztrália és Kanada!

Európán belül meg valóban Ausztria meg Svájc.

2012. aug. 1. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Ahova én szívesen költöznék:

1. USA!!!! (nagy álmom :))

2. Kanada

3. Ausztria vagy Németország

4. Anglia

5. Spanyolország (de mondjuk pont nem most, mikor ilyen rossz helyzetben vannak ők is. :()

2012. aug. 1. 09:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én most Svájcban vagyok, és szerintem nagyon 'élhető'. :)

Magas fizetések, (igaz, magasabb kiadások is), jó életszínvonal, gyönyörű környezet, kedves emberek.

2012. aug. 1. 09:54
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Európán kívül valóban Ausztrália és Kanada és Új Zéland a legélhetőbb országok.Ez a három ország nagyon élhető minden évben vannak felmérések a világ legélhetőbb városairól és Kanada/Ausztrália/Új Zéland városai mindig bent vannak az első 10 város között.(pl.:Toronto,Vancouver)

Európán belül pedig valóban ausztria és svájc(bár a svájciak utálják a külföldieket legalább is a bevándorlókat)

De szerintem ezeken kívül még Francia O. és Anglia is jó országok.

ötödik válaszoló miből gondolod hogy az USA a legjobb???Keress rá a google-ban legélhetőbb városok/országok megnézheted hogy hol vannak az amerikaiak.És az USA szerintem nem sokára úgyis nagyon nagyon nagy bajban lesz ha már nincs bajban persze....

2012. aug. 1. 11:40
 8/12 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Az volt a kérdés, hogy SZERINTÜNK.

SZÁMOMRA pedig USA a "csúcs", oda szeretnék költözni, minden vágyam, hogy egyszer ott élhessek.

Nem hiszem, hogy bárkinek magyarázkodnom kéne, hogy ez miért van így, én magam sem tudom, szubjektív dolog, NEKEM az USA a nagy álom.

Nem tudom, milyen jogon szólod le az én véleményemet. Egy szóval nem állítottam, hogy mindenkinek így van, én érzem így, és kész.

2012. aug. 1. 11:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7-ik válaszoló vagyok!!!Csak azért mondtam el a véleményemet mert ugye Spanyolországot is írtad az élhető országok közé de zárójelben azért megjegyezted hogy nem a jelenlegi helyzetben mennél oda és furcsa volt nekem hogy nem néztél utána az USA helyzetének.csupán ennyi volt a furcsa számomra és elnézést ha magadra vetted.
2012. aug. 1. 15:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Azt írtam, hogy most azért nem költöznék oda.

USÁba viszont költöznék.

De nincs harag. :)

2012. aug. 1. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!