Asprovalta vagy Thassos (Limenária)?
Én idén voltam mindkét helyen és egyértelműen Thassos! Gyönyörű szép a sziget, a tengerpart, jók az éttermek, barátságosak az emberek! És mégiscsak egy sziget:)
Asprovaltán viszont van egy nagyon jó klub, a Bollero, ott buliztunk majdnem minden este hatalmasakat:)
Hú irigyellek, hogy Thassosra mész:) Mi 1 napot voltunk csak ott, de már akkor láttuk, hogy oda kellett volna mennünk 1 hétre.:)
Belépő nem volt, habár mi előszezonban voltunk,de szerintem most sincs.:) A zenék kb. mint itthon egy disco-ban, mai divatos zenék ( David Guetta, J.Lo stb.), de játszottak néha tipikus görög zenéket, és néha 1-2 magyar szám is volt.:)
Stavroson szinte mindegyik étterem bejött, de sok gyrost is ettünk.:) Érdemes felmenni Stavros óvárosba is ( a táblákon Anos Stavrosnak írják), innen gyönyörű kilátás nyílik a városra!
Thassoson is nagyon szép helyek vannak, különlegesség a thassos-i méz, és az az aszalt olívabogyó, én mindkettőből hoztam haza.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!