Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kiköltözés: Berlin vagy...

Kiköltözés: Berlin vagy Marosvásárhely?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Budapesti érettségizett fiatal vagyok és szeretnék elköltözni otthonról, mindenképpen külföldre.

Jártam több európai városban is, és ez a kettő tetszett meg a legjobban.

A tervem:

1.Bérelni egy panelházi lakást

2. Megélni McDonald's-os pénztárosként, supermarketi árufeltöltőként vagy valami hasonló kaliberű munkával

3. Az első kettővel stabilizálni magamnak egy kinti életet, aztán majd lesz valami

Szerintetek melyik városban van több esélyem, hogy ez megvalósulhasson?

Elsősorban angolul tudok (felsőfok), de németül (középfok) és románul (túlélő szint) is tanultam magánúton.

2012. jún. 2. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vasarhelyen ilyen munkakkal me'g havi 200 eurot sem keresel meg, ami me'g egy ketszobas panellakas berlesere sem eleg, nemhogy azonfelul szamlak fizetesere, kaja vasarlasara stb...

Berlinben ugyanezert minimum havi 1000 eurot fizetnek, amibol mar meg lehet elni.

2012. júl. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!