Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kiköltözés: Berlin vagy...

Kiköltözés: Berlin vagy Marosvásárhely?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Budapesti érettségizett fiatal vagyok és szeretnék elköltözni otthonról, mindenképpen külföldre.

Jártam több európai városban is, és ez a kettő tetszett meg a legjobban.

A tervem:

1.Bérelni egy panelházi lakást

2. Megélni McDonald's-os pénztárosként, supermarketi árufeltöltőként vagy valami hasonló kaliberű munkával

3. Az első kettővel stabilizálni magamnak egy kinti életet, aztán majd lesz valami

Szerintetek melyik városban van több esélyem, hogy ez megvalósulhasson?

Elsősorban angolul tudok (felsőfok), de németül (középfok) és románul (túlélő szint) is tanultam magánúton.

2012. jún. 2. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Berlin egyértelműen..
2012. jún. 2. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Berlin!
2012. jún. 2. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
A kettő közül Berlin, de inkább Ausztriába valahol.
2012. jún. 2. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, ilyen kérdés valakiben felmerül?
2012. jún. 3. 01:25
 5/11 A kérdező kommentje:

"Atyaég, ilyen kérdés valakiben felmerül?"

Igen felmerül, mert lehet, hogy Berlinben több pénzt tudnék keresni, viszont az erdélyi mentalitás, életstílus jobban tetszik nekem és szerintem ott boldogabb életem lehetne, viszont érdekel, hogy Marosvásárhelyen meg lehet-e élni egy ilyen egyszerű munkával ha bérelek hozzá tömbházban lakást.

2012. jún. 3. 12:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En Marosvasarhely mellett lakok es nagyon jo Erdelyben lakni mivel nagyon sok a magyar csak egy a baj hogy a valsagot elegge megerzi romania de egyszoval inkabb Marosvasarhely!!
2012. jún. 3. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Dolgozni inkabb Berlin de lakni inkabb Marosvasarhely mivel egy hogy sok a magyar,es hogy nem annyira tulzsufolt varos.
2012. jún. 4. 13:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő jó. Ha gazdag akarsz lenni akkor Berlin, ha boldog akkor Marosvásárhely. Ha egyik se (magyarul szegény és szomorú xD), akkor Budapest.
2012. jún. 6. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Berlin
2012. jún. 14. 23:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Berlin :)

Sok sikert ! :)

2012. júl. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!