Nincs kedve valakinek nyáron Nyugat-Európába biciklivel kinézni?
Tudom merésznek hangzik hogy biciklivel, de régi vágyam, hogy így érettségi után a nyáron eljussak Nyugatra (pl. Berlin). Hatalmas kaland lenne és ha lenne egy másik ilyen elvetemült mint én akkor belevágnék. 18 vagyok, angolul és németül beszélek. Természetesen nem 2 hetes túra lenne eljutni mondjuk Berlinbe, de fáradtság vagy egyéb okok esetén bárhol fellehetne ülni a Bp-Bécs-Berlin vasútvonalra. Európai Unió jóvoltából szinte nincsenek határok, a kempingezést is meg lehet szokni. Az mindennapi élelmiszerek külföldön is a hazai árakon vásárolhatók a nagyobb áruházláncokban.
Lehet ostobának hangzik az ötlet, de régen tervezek egy ilyen biciklitúrát. Akit érdekelne írjon!
Én is ilyet tervezgetek, csak nem erre az évre, meg messzebbre és jó hosszú időre (hónapokra). Meg aztá egy ilyen túrához pénz is kell, ha nem is annyi, mintha magáért a járműért is fezetni kéne (repülő, vonat, busz, hajó), de azárt kell. Szerintem egy ilyen utazás jóval izgalmasabb, mintha csak simán felülnél valamire és kikötnél valahol. Így jobban érzékelhető a távolság, ráadásul a tudat, hogy ezt mind a saját erődből tetted... fantasztikus.
Én már találtam hozzá társat... vagyis társakat. Meglehetősen őrült és elvetemült barátaim vannak :D
Sok szerencsét az úthoz!
Szia!
Ez engem is nagyon vonz és tervezek ilyet a nyárra. Nekem az uticélom azonban "csak" Salzburg lenne. Már voltam ott és nagyon szép a környék. Ez a rész még nem annyira hegyes, szóval nem kell megijedni és olvastam blogot, akik már voltak ott így. Nagyon sok szép tó van a környéken amikben meg lehet mártózni.
Én júniusban leszek 19, lány vagyok. Valószínűleg csatlakozna még hozzám az öcsém és az egyik haverja. (17)
Ez a túra még nem biztos. Azonban van egy ahova 100%, hogy megyünk. Ha gondolod csatlakozz. Bár ez kicsit más jellegű. Vonattal mennénk Lienz-be. Onnan pedig biciklivel a Mölltarel Gleccserhez. Itt túráznánk gyalog és biciklivel. Hegyről jönnénk le, meg ilyenek. Szintén itt is gyönyörű a természet. Haza meg szintén vonat. Kb 1 hetet lennénk ott.
Akármelyik túra érdekel írj privit és beszékhetünk a dologról. A családom tagja a couchsurfing oldalnak. Ennek keretén belül szállásoltunk már el bicikliseket. Minden korút és neműt. Több ezer kilométert tesznek meg ily módon, van hogy kis gyerekekkel. Ő általuk láttam, hogy milyen jó módja ez az utazásnak.
Mi tavaly körbe bicikliztük a Balatont és voltunk egy 3 napos úton a Csóványosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!