Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mond valakinek valamit a...

Mond valakinek valamit a Bájer Szilveszter név (anglia)?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Ha pénzt kér bármilyen céllal akkor kamu a hirdetése

2. Ha azt mondja,hogy nem szükséges a nyelvtudás akkor kamu a hirdetése.

3. teszteld le.

Ízt írja jelentkezni telefonon lehet.Hívd fel,és mond a következőt neki

1. már kint vagy Angliában (Londonban) de nem találtál munkát.Ezért vetted fel vele a kapcsolatot,mert reméled ő segíthet neked.(ha azt mondja,hogy csak azoknak segít akik otthon vannak,akkor kamu a hirdetése.Akkor tudja,hogy te már jártas vagy pár dologban amivel nem tudna becsapni)

2. érdeklődj a munka felől.Ha rátér a pénzre,hogy előre kell fizetni X díjakat,akkor mond azt neki,hogy "rendben,kifizeted,de csak az első havi fizetésedből. (ha ellenkezik,és csakis előre lehet fizetni akkor kamu a hirdetése)

Még valamit.

Ha azzal jönne hogy a munkához szükséges papírok pénzbe kerülnek akkor hazudik.Mindent INGYEN meg lehet szerezni.

Én szerintem nem megbízható a pasas..de te tudod,hogy mennyire hagyod magad átverni.

2012. márc. 3. 20:08
 2/4 bánomisén ***** válasza:
A név semmit sem mond, viszont az elsővel tökéletesen egyetértek.
2012. márc. 3. 20:49
 3/4 Az ucsihák madara válasza:
Nekem a név mond, a fentiek nem...megkérdezhetem, hogy milyen kontextusban merült fel, Vagy, ki tud róla esetleg valamit...azokat az infókat is megköszönném!(azt hiszem családi ügybe botlottam véletlenül)
2012. máj. 31. 10:54
 4/4 Bájer Szilveszter válasza:
Bajer Szilveszter vagyok. Az irataimat 2012 februárjában el lopták majd külömböző hirdetéseket adtak fel a nevbenem.2012.06.28 meghalgattak tanúként a tatabányai Rendörségen,ahol igazoltáák a vétlenségem, mert letartoztatta az interpol a tettest, majd magyarországra szállitották mert körözés alatt állt. Az ügy nyomozója: Francsics Róbert r.zls Ügyszám:11010/907/2012/bü. telefon:34/517-777 mell_:20-48 Elnézést kérek ha valaki áldozatául esett a szélhámos csalónak...
2013. nov. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!