Londonban hol, melyik boltokban tudok olcsón szép gyerekruhákat venni, pl next márkájúakat, meg mesefigurás, Dórás. Stb?
A BHS nevű boltban is vannak szépek olcsón.
Van turi is, csak az a nevük, hogy Charity Shop.
Ha még a next márka is olcsónak számít számodra, akkor a Debenhams-ba is nézz be. Ott is ugyanolyan szépeket találni azonos áron.
Bár Mo.-on is van mindkét üzlet, tehát nem biztos, hogy érdemes. Hacsak nem fogsz ki épp valami akciót.
Bár lehet, hogy szélesebb a választék, mint a magyar boltokban, ezt nem tudom.
Én most vettem a rokon gyerekeknek a Primarkban. Ki lehet fogni ott is a jó dolgokat. Kb az egyik legolcsóbb ruházati bolt itt. A Debenhams, Dorothy Perkins és a BHS azért már inkább a drágább kategória nekem, ahogy az M&S is. A Matalanban lehet jókat találni, valamint a New Lookban is. Az Argos is elkezdett ruhákat árulni. Párom unokahúgáéknak vettünk Pepás meg Thomasos köntösszettet onnan.
Amit nagyon szeretek azok az ASDA-s cuccok. Szerintem jobb minőség, mint a Tesco-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!