Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi pénzt érdemes kivinni...

Mennyi pénzt érdemes kivinni Angliába egy hétre?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit akarsz csinálni, ha csak London és környéket nézed meg akkor nagyon sokat, mert a belépök egy kisebb vagyonba kerülnek.
2009. jún. 29. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:
igen londonba megyek.köszi:)
2009. jún. 29. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit kell kifizetned a pénzből. Ha a szállás-kaja már ki van fizetve, akkor az utazásra egy kis vagyont, a belépőkre újabb kis vagyont, tehát közepes vagyon elég. Amúgy egy hétre kb. 50e Ft TALÁN elég, ha "turistáskodni" akarsz.
2009. jún. 29. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon drágák a belépők, 13 font alatt szinte nincs is semmi. A National Gallery viszont ingyen van, illetve lelkiismeretedre bízva dobhatsz a perselybe, és ott nagyon sok híres kép van. A Tower Bridge látványáért nem kell fizetni, ahogy a St Paul's Cathedral-t sem ha kívülről nézed. A London eye-ra szintén az ára miatt nem ültem fel, de aki igen, az azt mondja hogy unalmas és nem olyan nagy flash. Én inkább vásárolgatni szeretek, és belépőmentes helyeket nézni. Én 200 fontot javasolok (közlekedés is drága lesz)
2009. jún. 29. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Camden is érdekes hely, azért hogy körülnézz a vásárban szintén nem kell fizetni
2009. jún. 29. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én 300ezret hagytam ott egy hét alatt és mégcsak nem is vásároltam szinte semmit.
2009. jún. 30. 00:54
 7/7 anonim válasza:
100%
szia...én is most fogok menni..nálunk a belépőkre 70 fontot(kb 30 ezer) kell befizetni majd a buszon és emellé szerintem én viszek olyan 50 ezer Ft-nak megfelelő fontot költőpénznek:)
2009. jún. 30. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!