Érdemes lenne Angliába költözni?
A szüleim fontolgatják hogy költözzünk-e el vagy nem..Csak az a kérdés, hogy hova . Elég jól beszélem a németet, de az angolt nem . Mégis csak olyan jöhet szóba ahol angolul beszélnek , mert a németet csak én tudom. (Van még másfél évem az általánosból.)Ezért nyilván a középsulit kezdeném külföldön ha kimennénk. Érdemes lenne Angliába költözni?
(tudom hogy nekem nem kellene ezekkel foglalkoznom, mert nem én döntenék, de mégis csak érdekelne erről pár vélemény)
Veled nem lesz gond,hiába csak németül tudsz.A fiam is csak németül tanult,amikor kijöttünk Angliába egy szót sem tudott angolul.De ő nappali iskolás lett,így mást sem kellett tennie csakis angolul tanulnia..De ahhoz,hogy te tudj tanulni(függetlenül attól,hogy az oskola neked ingyenes lesz 18 éves korodig) a szülőknek tudni kell angolul.Ha nem tudnak akkor nem kapnak
állást,és akkor nem fogjátok tudni fizetni a szállást.Mivel ti egy család vagytok nektek a szoba bérlés nem megoldás,csakis a lakás bérlés.Ehhez viszont leinformálható munkaviszony kell,+ nem kevés kaució..
Kezdésnek bizony kell egy csinos kis tőke is,ha rögtön egyszerre akartok kijönni...Szóval nyelvtudás nélkül még véletlenül se induljanak el,mert nyugodtan elhiheted nekem takarítani sem fogják alkalmazni a szüleidet ha nem tudnak kommunikálni..
nem,nem érdemes nekivágni a világnak nyelvtudás nélkül.
csak egy kolónia lakásnak,ahol idegenek,és vagy rokonok/ismerősök laknak veletek 1500 font a havi bérleti díja..ez London..
menjetek!
legalább 20 ismerősöm ment ki szerencsét próbálni, és mindenkinek bejött.
legalább megtanulod a nyelvet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!