Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha választani kéne Kréta...

Ha választani kéne Kréta szigete, Dubai, ill. a Maldív szigetek között, te hová utaznátok szívesebben?

Figyelt kérdés
A párommal készülünk lefoglalni a nászutunkat, viszont tanácstalanok vagyok... A 3 hely közül légyszives tanácsolj 1-et, de ha ezen kívül van más ötleted, aztis szívesen meghallgatnánk! :) Előre is köszönjük

2012. máj. 25. 15:09
 1/9 anonim válasza:
Én Dubai-t ajánlom, de ha nyugalomra vágytok, akkor a Malív szigetekre menjetek. Kréta is jó hely, de szerintem a nászutatokat ne oda tervezzétek. Bár ha szeretitek a történelmet, régiségeket, akkor az is jó.
2012. máj. 25. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Korfu. Szépen átúsztok a Szerelmesek alagútján Sidariban, és akkor örökre együtt maradtok :) Mi átúsztunk a párommal 19 évvel ezelőtt ;)
2012. máj. 25. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kréta, vagy Maldív-szigetek.

Dubaiban nincs semmi.

Odacseszték azokat a csicsás palotáikat, felhőkarcolóikat, ügyes, persze, de nagy proccság, csak a prolik ámulnak az ilyenektől.

Maldív-szigetek nagyon egzotikus, Krétán meg ott van a kultúra is, a 3000 éves történelem.

Ha én nősülnék most, én biztos Krétára mennék.

38/f

2012. máj. 25. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kissé más árkategória pl. Kréta és Maldív. :) Természetesen az utolsót, mivel nem biztos, hogy lenne lehetőségem 1 milláért csak úgy odautazni (2 fő), míg Krétára most már akár fapadossal is el lehet jutni, cirka 200 ezerből megvan egy jó nyaralás (szintén 2 fő). Tehát: ha tehetitek, Maldívot válasszátok, gyönyörű, egzotikus, igazi földi Paradicsom. :)
2012. máj. 25. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a Seychelles-szigetekre mennék. Kijön annyiból, mint Maldív, de nekünk sokkal jobban tetszett. Maldív sok kis atollból áll, mindegyiken van egy szálloda, ahol persze jól lehet pihenni, de a punnyadáson kívül sok mindent nem tudsz csinálni. Persze ha ezért mentek, akkor tökéletes. Sey viszont nagyon változatos, csodálatos strandok, botanikus kertek, rezervátumok, nemzeti parkok.
2012. máj. 26. 10:21
 6/9 anonim válasza:
maldiv szigetek lily beach resort
2012. jún. 4. 20:02
 7/9 anonim válasza:
DUBAI
2012. jún. 6. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 2., kaptam egy minősíthetetlen hangvételű privit a válaszom után, amit vagy a kérdező írt, vagy valaki más, nem tudom, de olyan szinten nekem esett, mintha legalábbis azt írtam volna ide, hogy utazzon a kedvesével a 3,14csába. Csak gondoltam, hogy megosztom veletek, nem érdemes még a kérdéssel foglalkozni, mert a kérdező ha arra se méltatott, hogy a normális válaszlevelemre azt mondja, bocsi, akkor inkább utazzon el a jó drága helyek mindegyikére, és a ne a válaszolóknak ossza az észt privátban.
2012. jún. 9. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul úgy osztva, hogy el se olvassa rendesen mi van ide írva, csak mondja a nagy butaságot.
2012. jún. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!