Hova érdemes mennünk?
Figyelt kérdés
Csak lányok szeretnénk elmenni pár napra valamelyik tengerpartra, repülővel és autóval nem szeretnénk menni így maradt a busz. Milyen helyeket ajánlanátok nekünk?2012. máj. 20. 18:29
1/8 anonim válasza:
Busszal leginkább a közeli tengerpartok érhetők el (horvát, görög), de Horvátországba akár vonattal is el tudtok menni Splitig is. Messzebb nagyon nem érdemes, ha nem repülővel mentek.
2/8 A kérdező kommentje:
Görög ország jó lenne, melyik városokat ajánlanád?
2012. máj. 20. 19:26
3/8 anonim válasza:
Miért nem akartok repülővel? Akár olcsóbban is kijöhettek. Nekem speciel nem tetszett a horvát tengerpart,de kinek mi:) Esetleg Spanyolország?
4/8 A kérdező kommentje:
ki fogsz nevetni:) mert félünk a repcsin, egyikünk sem ült még rajta és azért.:)
Barcelonát nézegettem még csak majdnem 2000km az nagyon sok főleg busszal:(
2012. máj. 20. 19:43
5/8 anonim válasza:
a buszon való 10-15 órás zötykölődés sokkal rosszabb, mint a repüléstől való félelem, semmi pénzért nem buszoznék, ha lehet repülővel is menni.
6/8 anonim válasza:
Görögországban talán Korfu szigete, vagy Parga, ami a leghamarabb elérhető, de így is vagy 20-22 óra az út. Sztem is szívleld meg az előttem szólók tanácsát, a repülés nem csak gyorsabb, de izgalmasabb is.
7/8 anonim válasza:
Szerintem utazzatok Horvátországba, nagyon jó hely és közel van, gyönyörű tengerpart. Split-be tudsz menni vonattal, 68,8 EUR a menettérti jegy+egyéb szolgáltatások.
Splitben lakó barátom email címét szívesen megadom, ugyanis apartmankiadásokkal foglalkozik. Ez ügyben légy szíves küldj privibe egy üzenetet!
8/8 anonim válasza:
Szlovénia tengerpartján Portoroz és Piran fantasztikusan szép, és közel van. Mi oda szoktunk lemenni hosszú hétvégére. Portorozon homokos part van kialakítva, kellemes ott napozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!