Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes kimenni au pair-oskodn...

Érdemes kimenni au pair-oskodni Angliában? Fizetnek ezért valamit? Csak ügynökségeken keresztül lehet kimenni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Magánúton is ki lehet menni, de az sokkal szivatósabb. Én megjártam. Nem tartják be, amit mondanak, alulfizetnek, elveszik a szabadidőd. Ügynökséggel éri meg. Viszont emellett sokkal könnyebben lehet tanulni, mintha főállásban lennél valahol. Vagyis ezt az állást nem a pénz miatt, hanem a nagyobb biztonsága miatt jobb elvállalni. Aztán, ha kiismerted magad, biztosabb a nyelvhasználatod, akkor függetlenedhetsz.
2012. máj. 17. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem inkább magánúton éri meg. [link] minden ismerősöm itt talált magának családot. az ügynökségek sem tudnak többet tenni, mint amit te tudsz, ha a család nem jó. és az ügynökségek sem ellenőrzik le rendesen a családokat, ráadásul egy csomó papírt kérnek. am fizetnek érte, de csak zsebpénzt,ami után nem kell adóznod.
2012. máj. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!