Hova érdemes menni nyaralni?
Ausztria: gyönyörű tavak, strandok, lenyűgöző hegyvidék, szép városok és rengeteg látnivaló
Ha sokat akarsz kirándulni, Ausztrián belül is Salzburg tartományt javaslom, nekem az a kedvencem.
2 hétre is bőven van változatos programlehetőség :-)
Tudsz venni Salzburgerland Card kedvezménykártyát, amivel több mint 150 helyre ingyenes vagy kedvezményes a belépés.
Köszi a válaszokat...
Az az igazság, hogy Görögo.ba meg Olaszo.ba nem me3gyünk mert nekem az orromon jön ki.
Pedig Olaszország szép, és nagyon változatos. Egy szicíliai vagy egy toszkánai városnak is meg van a maga összehasonlíthatatlan hangulata és szépsége.
De ezenkívül Dél-Franciaország csodálatos még, bár elég drága, vagy Spanyolország. Ha homokos tengepartva vágysz Ciprus vagy Bulgária, ha pedig a hegyekbe kirándulni és túrázni, ahogy egy korábbi hozzászóló is írta Ausztria, ezen belül is szerintem Karinthia, az ami nagyon szép, vagy pedig még Erdély.
Köszi a válaszod
Tudod Szicíliába azért nem megyünk mert oda repülővel kell menni és úgy már drága lenne. /Repcsi, kocsi bérelés, szállás, kaja, stb/ 2x voltam Olaszországban /2x jártam Velencébe voltam Rómában Milánóban/ de nem a legjobb emlékeim vannak onnan.
Ciprus u.az mint Szicília
Franciaországba nehéz megértetni magam. Párizsba voltam 2 napig /NotreDame Eiffel torony Disneyland/ de még a nagyobb áruházba se. Mert ott ha valaki nem tud franciául semmi más nyelven nem lehet max. mutogatásba.
Erdély, Ausztria, Bulgária az jó ötlet...
Sok tengert láttam már /2x Olaszo.ban voltam 1x Angliában 1x Franciao. mikor jöttünk át angliából/ De engem nem igazán fogott meg. Ugyanolyan mint az alföld csak tiszta víz... /lehet ezért.../
Gyertek Erdélybe ! ....gyönyörű vidék , a világon egyedül itt található különleges tavak amikbe fürödhetek , rengeteg látnivaló ! ...két hét is kevés ahhoz hogy mindent meg tudjatok nézni ami 70 kilométeres körzetbe megtalálható !
Várunk szeretettel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!