Melyik tengerpartra és melyik szállodába érdemes menni nyaralni egy 2 éves gyerekkel?
Mindenképpen homokos,meleg,lassan mélyülő strandja legyen.Így például kizárnám Spanyolországot(Costa Brava).
Kizárnám a buszos utat is,mert azért egy 2 éves gyerek nem biztos,hogy élvezne egy 24 órás utat.Marad a repülő és az autós út.Autóval inkább csak közelre mennék,így Horvátország jöhet számításba.Ott pedig ritka a homokos strand.Zaton és Nin településeken találkoztam kis gyermek részére is ajánlható homokos,lassan mélyülő strandot.Van Omis-ban is,de az már nagyon messze van Magyarországtól.
Repülővel Egyiptomot ajánlom.SEA GULL 4* szállodában voltam.Saját játszótere,lassan mélyülő meleg strandja és saját tevéje is van.A kaja iszonyat jó.
Krétán is ajánlanék szállást.Dél Krétán nyaraltam,közvetlen vízparti apartmanban,ahol meleg,lassan mélyülő,homokos volt a strand.Az apartman mellett volt egy olcsó étterem,minden nap ott ettünk.Ha jól emlékszem Iarapetra volt a település neve.
en itt voltam minden tokeletes volt orozott terulet ejjel nappal,a villak rogton a a tengerparton etterem,minden ami kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!