Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik szomszédos országba...

Melyik szomszédos országba érdemes menni nyaralni? Nem tengerpartra mennénk. Milyen látnivalók vannak?

Figyelt kérdés

Családdal mennénk(férj, feleség, 14éves lány). Hová érdemes? Ami nem is túl drága. Az utazást meg tudjuk oldani, autónk van. Milyen látnivalók vannak?

Erdélyről milyen tapasztalatok vannak? Tudna valaki valami szállást ajánlani?:)

2009. júl. 31. 20:56
 1/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Én itt élek Erdélyben és a idegenforgalomban dolgozom, ezért rengeteg turistával van alkalmam találkozni. A tapasztalatok majdnem 100%-ban pozitívak.

Azt hiszem itt mindenki megtalálja, amit szeretne. Aki a városlátogatásokat kedveli, bőven van miből válogatni, aki meg inkább a természetben szeretne kikapcsolódni (gondolok itt a hegymászásra, túrázásra, lovaglásra, stb) az is megtalálja a neki megfelelőt.

Ha szeretnéd és írsz egy privit, szívesen küldök prospektust Székelyudvathelyről és a környék látványosságairól, illetve szívesen segítek a szálláskeresésben is (amúgy egy szállodában vagyok recepciós).

Bármilyen más kérdésed van, írj nyugodtan, bízom benne, hogy tudok segíteni.

2009. júl. 31. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Erdélyt én is jó szívvel ajánlom. Egyszer voltam csak ott, de életem egyik legjobb és legszebb nyaralása volt! :)
2009. júl. 31. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

A legjobb barátom erre esküszik,de Erdéllyel is egyetértek:

[link]

2009. aug. 1. 06:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ausztria,valemelyik tó partja,hegyek,aranyos kis faházakban..lenyűgöző helyek vannak.)
2009. aug. 1. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Erdély gyönyörű
2009. aug. 2. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!