Mi a véleményetek Szabadkáról, és Palicsról?
Már egy ideje nem kell útlevél magyar állampolgároknak...
Az eredeti kérdésre pedig: szép város Szabadka, és kellemes nyaraló- illetve kirándulóhely Palics, csak ajánlani tudom.
"Az egy köpésre van"-ból gondoltam, de ha bármilyen EU-s állampolgár vagy, szintén nem kell.
De mindenesetre a lényeg a lényeg, Szabadkát érdemes felkeresni. Építészetileg is lenyűgöző, a magyar szecesszió csodálatos épületei miatt, a palicsi állatkert is kellemes kikapcsolódás, és habár én ott sosem jártam, sok magyar felkeres valami piacot is, ahol olcsón lehet állítólag ruhákat venni.
Most lesz majd a Múzeumok éjszakája, esetleg érdemes akkor menni, én tavaly voltam, és nagyon tetszett.
Palics: Az állatkertbe érdemes talán elmenni, de nem egy nagy durranás, a budapesti nekem jobban tetszik. A palicsi-tó szörnyen piszkos, utoljára talán 3-4 éve mertem benne fürdeni.
Szabadka: Egész szép város, tetszik a központja :) Én speciel a piacot annyira nem szeretem, bár általában találok ott valami nekem tetszőt, de a nagyobb része egy nagy nulla. Mondjuk én ritkán veszek olyan ruhát, ami nem márkás.
(vajdasági vagyok, kb fél-háromnegyed órányira lakom Szabadkától)
Szabadka - Nekem nagyon tetszik. Főleg a korzó.
Palics - Oda szívesen elmegyek az állatkertbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!