Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek Szabadkáról,...

Mi a véleményetek Szabadkáról, és Palicsról?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 30. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szabadka szép város, Palicsról nem tudok nyilatkozni.
2012. ápr. 30. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó hely, egy köpésre van de nem megyek míg nem lehet útlevél nélkül.
2012. ápr. 30. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Már egy ideje nem kell útlevél magyar állampolgároknak...

Az eredeti kérdésre pedig: szép város Szabadka, és kellemes nyaraló- illetve kirándulóhely Palics, csak ajánlani tudom.

2012. ápr. 30. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De nem vagyok magyar állampolgár :) Bár föl akarom venni ez igaz, ebbe bele se gondoltam hogy akkor már nem kell.
2012. ápr. 30. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:

"Az egy köpésre van"-ból gondoltam, de ha bármilyen EU-s állampolgár vagy, szintén nem kell.

De mindenesetre a lényeg a lényeg, Szabadkát érdemes felkeresni. Építészetileg is lenyűgöző, a magyar szecesszió csodálatos épületei miatt, a palicsi állatkert is kellemes kikapcsolódás, és habár én ott sosem jártam, sok magyar felkeres valami piacot is, ahol olcsón lehet állítólag ruhákat venni.

Most lesz majd a Múzeumok éjszakája, esetleg érdemes akkor menni, én tavaly voltam, és nagyon tetszett.

2012. ápr. 30. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Palics: Az állatkertbe érdemes talán elmenni, de nem egy nagy durranás, a budapesti nekem jobban tetszik. A palicsi-tó szörnyen piszkos, utoljára talán 3-4 éve mertem benne fürdeni.

Szabadka: Egész szép város, tetszik a központja :) Én speciel a piacot annyira nem szeretem, bár általában találok ott valami nekem tetszőt, de a nagyobb része egy nagy nulla. Mondjuk én ritkán veszek olyan ruhát, ami nem márkás.

(vajdasági vagyok, kb fél-háromnegyed órányira lakom Szabadkától)

2012. máj. 4. 22:29
 7/8 anonim válasza:

Szabadka - Nekem nagyon tetszik. Főleg a korzó.

Palics - Oda szívesen elmegyek az állatkertbe.

2012. júl. 12. 18:39
 8/8 anonim válasza:
Szabadka Szerbia legmodernebb városa és az emberek fele beszél magyarul. Palicson meg tudsz fürdeni.
2012. aug. 15. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!