Kréta vagy Zakynthos?
Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok és miért vagy miért nem? Július-augusztusban mennénk.2012. márc. 26. 20:43
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,Kréta mellett döntöttünk és néztem már képeket/videokat azokról a helyekról. Ha tudnál esetleg linkeket dobni autókölcsönzőkről,azt megköszönném:)
2012. ápr. 21. 16:43
12/14 anonim válasza:
szia.utolso vagyok.melyik varosban szalltok le?chania vagy heraklion?akkor keresek neked a neten,de sajat tapasztalataim nincsenek autokolcsonzessel.
13/14 A kérdező kommentje:
Heraklionban szállunk,de onnan van transzferünk. Panormoban leszünk és autót csak kb. 2-3napra szeretnénk:) Panormo milyen?
2012. ápr. 22. 10:00
14/14 anonim válasza:
mi tegnap jöttünk meg Zakynthosból és nagyon jó volt,csak ajánlani tudom,Krétán még nem voltam úgyhogy azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!