Kezdőoldal » Utazás » Európa » Zakynthos milyen busszal?...

Zakynthos milyen busszal? Nagyon nehéz kibírni az utat?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mivel ütöttétek el az időt. Nyáron megyünk, és kissé félek, hogy nagyon hosszú lesz az út. 3-szor voltam már busszal Görögországban, de ilyen messzire csak repülővel mentem idáig. Minden tapasztalat érdekel.

2012. márc. 26. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam, de soha többet. Nekem van egy szabályom, amit mindig betartok! Ha nem tudok menni nyaralni repülővel, akkor vagy választok olyan helyet ami közelebb van, vagy inkább nem megyek, de busszal még egyszer soha!
2012. márc. 26. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
hát..kösd fel a gatyád,mert kemény lesz.....
2012. márc. 26. 18:17
 3/4 anonim válasza:

Minden embernek mások a határai, tűrőképessége..

Én például spanyolba voltam busszal (több mint 30 óra), és az utat például élveztem, de persze fárasztó volt. :)

Arról meg nem is beszélve, hogy megérte.

2012. máj. 18. 00:18
 4/4 anonim válasza:
Már nem aktuális, de én vagyok az előző hozzászóló. Tavaly busszal mentünk Zakyra, és ki lehetett bírni. Főleg ha legelöl ül az ember. :)
2013. márc. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!