Kréta vagy Zakynthos?
Párom Zakynthost,én Krétát választanám. Próbálok pro/kontra dolgokat összegyűjteni és utánajárni.
Zakynthoson kevesebb a látnivaló,mint Krétán?
És Rodosz? Vagy Korfu? Nekem ez a 2 kedvencem.
Ha Kréta és Zakynthos közül kellene választanom, akkor talán inkább Kréta, de nem sokkal nyert. :)
Zakynthos-on Laganas települést válasszátok, eléggé nyüzsgő, de jó homokos a partja, hajóval el lehet menni ahhoz a "partravetett" hajóhoz, de más nagyobb nevezetesség szerintem nincs, sok szép partja van, de ennyi.
Krétán Stalison voltam, szintén elég nyüzsgő város, itt is homokos a strand, de sokkal több a látnivaló a szigeten, többek között a Knossosi palota, amit muszáj megnézni, ha oda mentek.
Kréta a legnagyobb Görög sziget,rengeteg látnivalóval,történelmi múlttal.Én 2 hetet nyaraltam ott,de csak a sziget felét tudtam bejárni bérelt autóval.Van itt Vai strand,europában egyedül álló pálma fa erdő veszi körbe(.Itt forgatták a Bounty csoki reklámot)Állitólag kalozok ültették.Minos kiràly palotája,Leprások szigete,lakatlan sziget ami europa legdélebbik pontja,barlang lakások ,sekély ,meleg nagy só tartalmú strand ahol lebeghetsz a vizben ,mert nem sűlyedsz el,Hatalmas hegyek kecskével,festői falvak szamárháton közlekedő bácsival,.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
szia
kicsit kesve irok tudom.zakynthost nem ismerem nem jartam meg ott de en kretan elek mar ket eve.gyonyoru,imadom.ha lenne valamilyen kerdesed nyugodtan irj,segitek:)) amugy en Chania varosban elek.ez heraklion utan a masodik legnygyobb varosa.nyarra idealis ez a sziget.nezd meg a googliban Elafonissi vagy Falasarna tengerpartot.ilyet mint ezek meg eletemben nem lattam.rozsaszin homok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!