Hogyan tudom Angliában elkerülni a nagy pókokat?
Tudom, hogy ott élnek az itteninél jóval nagyobb házipókok a lakásokban, nekem meg pókiszonyom van. Emiatt nem hagynám ki az utat, viszont rettegek attól, hogy éjjel arra ébredek, hogy mászik rajtam, vagy szemezik velem. Sajnos a szállást nem tudom megválasztani, mert ismerőshöz megyek vidékre családi házba.
Van-e valami jó módszer, hogy arra a pár napra, amíg kint vagyok elkerüljem a pókokkal való éjszakai találkozást?
Nem kell velük foglalkozni ..ennyi.Én itt élek kint 6 éve.Tavaly egy nagy pókot elkaptam a lakásban és kivittem.Gondoltam végre megszabadultam Anglia legnagyobb pókjától.Utána 2 hétig állandóan hallottam a hatalmas pókok szaladgálását a linóleumon.Legalább 6 pókot vittem ki.Azóta egy pókot sem láttam..
Szóval nem kell aggódni,mert ha vannak is,csak éjszaka vagy hajnalban jönnek elő,és jobban félnek mit te tőle.(hozzáteszem,hogy én rettegek a pókoktól)
Ne foglalkozz vele,ne járjon az agyad a pókokon,és kellemesen fogod magad érezni.
üdv
Egy légycsapót vigyél magaddal.
A pókra is jó, sőt jobb a találati statisztika.
Engem sajnos már csípett meg pók!
Éjjel ereszkedett az arcomra és a csípésre riadtam fel.
Alaposan bedagadt.
Amúgy a statisztika szerint, mindenki lenyel az élete során néhány pókot álmában.
Te is!
Lehet, hogy a hosszú lábút hívják kaszáspóknak?
Arról a pókról beszélünk ami csak Angliában honos.
Ez pedig a giant house spider..Óriás házipók.
Találkoztunk vele párszor,és mindig meglep,hogy egy ekkora pók miképpen tudja 2 férfi (a párom és a fiam) bátorságát elvenni.Annyira paráznak tőle,hogy addig mozogni sem mernek a lakásban amíg el nem kapom a szerencsétlen pókokat-
Erről apókról beszélek.
megerősítem,hogy tényleg ekkorák..De ártalmatlanok..
Hatalmasak,iszonyú gyorsan tud futni.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!