Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan éltek Angliában?

Hogyan éltek Angliában?

Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban azokhoz szól, akik Angliában élnek, éltek. Már jó pár éve vagyok itt kint, és arra lennék kíváncsi, hogy Ti hogyan ÉLTEK itt? Most nem a munkára, vagy pénzre gondolok, hanem csak olyan egyszerű dolgokra, hogy jártok-e valahová szórakozni, kirándulni, milyen a társaság akikkel összejártok, ha van ilyen.... vagyis hogy milyen az életetek itt a munkán kívül? A barátom és én, Walesben lakunk, egy tengerparti kisvárosban. A környéket már bejártuk, Tényleg nagyon szép, (ha még nem voltál Walesben, egyszer érdemes megnézni van pár szép hely, meg régi kastélyok). A társaság: régen sok magyar lakott itt, de mára már megfogyatkoztunk, a kevés munka lehetőség miatt.Akik meg maradtak, azok meg nem barátságra érdemes emberek, így végül is ketten maradtunk, a barátommal. Mi sajnos nem igen járunk sehova. Hétköznap meló, hétvégén, meg kirándulás képpen, elmegyünk bevásárolni. Borzasztó így számomra. Megélünk, persze, de milyen élet ez így? Ti hogy csináljátok? Meg vagytok elégedve az itt léttel? (Nem a pénz szemszögéből értve.) Hozzászólásokat, előre is köszönöm.
2012. febr. 15. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon jól érzem maga, Londonban lakom, rengeteg a program, sok ingyenes is, bőven van időm a kikapcsolódásra, mert nem robotmunkát végzek, hanem kellemes irodai környezetben dolgozom heti 37.5 órát. A hétvégéim szabadok, járok vásárolni, moziba, étterembe, pubokba, focimeccsekre. Teljesen meg vagyok elégedve az életemmel. Nektek ajánlom, járjatok el valahova, ismerjetek meg más embereket, nem muszáj csak magyarokkal.
2012. febr. 15. 14:49
 2/4 anonim válasza:
En ugyan ebben a cipoben jarok. A kornyezetemben levo magyarok egyaltalan nem baratsagra erdemes emberek. Az a par baratom aki van, az is litvan, meg lengyel. Viszont veluk sajnos nem olyan szoros a kapcsolat, de legalabb van kivel beszelgetnem neha.
2012. febr. 15. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi 5 hónapja élünk szintén Londonban, és vannak itt élő magyar barátok/volt kollégák. Elmegyünk szórakozni, sörözni, felfedezni a várost, de persze nem olyan mintha otthon élnénk, viszont tudjuk miért vagyunk itt, és hogy mennyi ideig tart elérni a kitűzött célokat.

Utána vissza haza egy kis időre, majd Máltára, vagy Gran Canaria-ra költözünk, mert az a környezet sokkal közelebb áll hozzánk, és gyereket is szívesebbe nevelnénk ott mint egy nyüzsgő nagyvárosban.

2012. febr. 15. 22:36
 4/4 anonim válasza:
En Sheffield ben elek harom eve csaladommal, gyermekeimmel,szuleimmel! 33 vagyok,otthon MO-n nem volt annyi lehetosegunk mint itt! Sajnos nem engedhettuk meg!Sokat jarunk kirandilni,moziba szinhazba,mindenfele osszejovetelekre ujonan szerzett baratainkhoz,gyerekem osztalytarsainak szuleivel is nagyon joban vagyunk.Nagyon szeretnek tengerparti varosba koltozni,de felek ujra megszokni az embereket!Van egy ket dolog ami hianyzik otthonrol,de sok mas potolja a hianyat!! Nagyon szeretunk itt elni,nekunk bejott!!
2012. márc. 5. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!