Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Angliaban elok, agency-nel...

Angliaban elok, agency-nel vagy privat szemelyeknel berlitek a lakast, hazat amiben eltek? Az agency-k nagyon dragak, jobb magan uton lakast, szobat berelni inkabb?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, ha hivatalosan akarod intézni a dolgokat, akkor nem lehet magán úton bérelni...Ha bármit szeretnél csinálni, és nem illegálisan akarsz kint lenni, akkor bizony agency-nél kell bérelni.
2009. nov. 19. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szobát jobb magánúton... gyorsabb, olcsóbb. Bár már sok agency ad ki szobákat is és ilyen közvetítésért nem kérnek pénzt a bérlőktől, csak a tulajoktól.

Lakást magánúton már szinte esély sincs kivenni, úgyhogy az ügynökség szinte kihagyhatatlan. Ebben az esetben kell 1 havi kaució, egy hónap előre plusz agency díj, ami 100-300 fontig bármi lehet és erre még jön egy referencia csekk díj, ami 100 font. Tehát nem olcsó. :-/

Kis studiókat van esély magánúton is megcsípni, de ezek csak ritkán alkalmasak 2 embernek.

2009. nov. 20. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet magán úton is bérelni, és akkor is lehet legálisan élni, csak akkor neked kell intézned mindent. Be kell jelentkezned a gáz, villany, víz és szemét szolgáltatónál.

Én egy kis gyárvárosban lakom, rengeteg itt az agency, és szerintem nem sokkal drágább rajtuk keresztül lakni. 325-ért bérlem a lakást, 325 volt a deposit, és 75 volt az administration fee. Ezen kívűl nem kértek semmit.

Szóval szerintem én jól jártam, mondjuk így is inkább én intéztem az átjelentkezéseket a gáz...stb szolgáltatóknál, az a biztos.

2010. jan. 2. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja igen, azért mondom, hogy szerintem lehet magán úton is, ugyanis ismerek nem egy embert, aki magánszemélytől bérel, egyébként meg néhány újságosnál, hírdető táblán ki vannak írva hírdetések magán emberektől, meg még újságban is. Itt leader-nek hívják azt az újságot, amiben benne vannak ilyesmik.
2010. jan. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!