Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában kint élők/éltek! Ti...

Angliában kint élők/éltek! Ti erről mit tudtok? Nagyon érdekelne.

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy (nem csak Angliában de engem ott érdekelne) van olyan, hogy fiatalokat el tudnak szállásolni apácák nyárra. :-D elég brutkon hangzik, de azért érdekelne mert szeretnék kimenni 2 honapra dolgozni, de tanulni is és állitolag ők tanitanak is. Segiteni kell a házimunkában de egy kis bért kapunk ezért. Erről mennyit tudtok? Oh igen és tudom, hogy vannak diákszállók...ne ajánljatok mást. EZ érdekelne :-) Köszi!
2010. márc. 2. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Elolvastam a kérdésedet,és rögtön telefonáltam is egy angol ismerősömnek ,hogy mennyire igaz ez a történet.

Amit te írtál az nem igaz.(ha így lenne akkor minden indiai apácáknál lakna.Mégha csak pár hónapig.A szerzetes rendek léteznek,Vannak apácák,de ők nem munka közvetítőcégek.nem is foglalkoznak ilyen dolgokkal.Olyan előfordul,hogyha valaki ne adj isten utcára kerül,és nem tud hova menni,az bekopog az apácákhoz.Akkor befogadják pár napra amíg megoldást nem talál az illető.Ha kell gyűjtenek is neki...De,hogy valaki nyárra kimenne pár hónapra,és úgy menjen oda,ilyen biztos nincs.Fizetni meg biztos nem fizetnek,hisz ők is jóformán az emberek adományaiból élnek,a többit maguk teremtik elő.

Én sokszor találkoztam már apácákkal,főleg akkor amikor adományt kérnek..Tényleg nagyon jószívűek,és kedvesek..

De a segítséget csak akkor kell várni tőlük ha tényleg bajban van valaki..Én itt élek kint évek óta.Azt hiszem ha olyan bajban lennék,hogy utcára kerülnék,én is bekopognék hozzájuk,de csak pár napig húzhatnám meg magam..Többet nem is várhatnék el szerintem...

Szerintem keress más megoldást...Sok lehetőség van még ezen kívül.

2010. márc. 2. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

én ismerek ilyen történetet, de az illetőt a hare krisnasok fogadták be, kaját+szállást adtak ismimnek.

A többit sajna nem tudom.

2010. márc. 2. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
barátnőm kolostorban lakott de ő Romában. Angliáról nem hallottam még.
2010. márc. 2. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
bocs Rómában :) csak angolosan írtam.
2010. márc. 2. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért Róma más.Ott befogadják a hátizsákos turistákat is.De csak a TURISTÁKAT.Kapnak szállást,kaját cserébe be tartják a szabályokat,és rendet tartanak a szobában,esetleg ha kell besegítenek a takarításba..

De Angliában még én sem hallottam ilyenről,csak olyasmiről amit az első író írt.Ha valaki nagy bajban van annak segítenek...De vendégmunkásként oda menni?Nem hiszem,hogy lehet.(akkor mindenki így csinálná,hisz egy csomó pénzt sporólna meg a szállással)

2010. márc. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!