Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok kirándulni babával...

Voltatok kirándulni babával angliában, vagy ott éltek esetleg?

Figyelt kérdés
Tudnátok adni pár jó tanácsot,megyünk egy hétre,ami a bébiételeket illeti és a babavizet mi a helyzet,ott vettétek,vagy vittetek magatokkal?Van olyan babaviz ami forralás nélkül adható?Repülő út milyen volt?
2010. márc. 10. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi tavaly mentünk öt napra a barátnőmékhez Easy Jettel. Babavíz nincs ott legalábbis mi nem találtunk. Kislányunk akkor volt 14 hónapos és sima vizet adtunk neki már itthon is egy éves kora után. Bébiételt vittünk de nem kellett volna mert ott is van HIPP meg minden féle finomság. A repülő nagyon szűk volt, egy hámon volt a kislányom az ölemben. Ő nagyon jól elvolt. Én kevésbé.... Idén is megyünk de már külön ülésben fog ülni :) A chekkolás hosszadalmas és fárasztó. Az utasok lesz...ták hogy gyerekkel vagyok. De a beszálláskor a terminálon előre engedtek csak épp a buszról leszállva rohantam a gyerekkel az ölemben. Babakocsit ingyen viszik a repülővel. A repcsi lépcsője mellé ledobtam és szaladtam ahogy csak bírtam h minél jobb helyre ülhessünk. A gép szárnyához ültünk. Előre nem szabad, hátra meg én nem akartam ülni. Mi Milton Keynes-ben voltunk és környékén. Rotshild kastély, Willen Lakeside park. Gyönyörű helyek. Idén lemegyünk a tengerhez is. Londont én nem vállaltam be ekkora gyerkkel. És gyűlölöm a tömeget is. Idén sem megyünk el. Van sok más csodás hely is Angliában. A reptéren bele kellett innom a gyerek cumijába. A légikísérők nem beszéltek magyarul és elég bunkók voltak amúgy is de hidegen hagyott. Idén Wizzair-ral megyünk azok állítólag tudnak magyarul. Vissza felé 6 órás késéssel indult a gép. Volt is nagy kavarodás. De a lányunk csodásan viselte egy hangja nem volt. Mi annál nehezebben viseltük a a megpróbáltatásokat :) Pelus és positörlő is van ott kint pampers, huggies, minden féle DM szerűségű bolt saját márkás terméke. Lidl, Tesco tehát mindent meg tudtok ott is venni. Egyre figyeljetek, hogy chip-es bankkártyátok legyen mert másikat nem fogadja el a boltok többsége. Jah idén elsőbbségi jegyet vettünk :) De sokra azzal sem megyünk de inkább azt vettünk. Most hírtelen ennyi juott eszembe. Ha van még kérdésed kérdezz bátran és én válaszolok is. Nem kell félni amúgy semmitől. Én parajuli vagyok de végülis tök gördülékenyen ment minden holott egy két szónál többet nem tudok angolul. Kellemes utazást és időtöltést nektek.

2010. márc. 14. 20:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Amugy mi pont Londonba megyünk...hát kiváncsi vagyok.Malévval utazunk,hát remélem késés azért nem lesz.Az én babám 10hónapos,még nem ivott forralt csapvizet,csak babavizet,ugyhogy nem tudom,lehet hogy viszunk itthonról.
2010. márc. 14. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
A Melévvel nem szokott gond lenni állítólag. Babavizet meg akkor vigyetek mert azért ő még picike. Az utat végig fogja aludni. Annyi h felszálláskor és leszálláskor itasd őt mert így nem lesz a fülének gond. Ti is rágózzatok le és felszálláskor. Kerüljétek Londonban a tömeget már amennyire kerülni lehet. A tömegközlekedést részesítsétek előnyben, bár én inkább a szállás helyen tölteném egy ekkora babával az időt. De természetesen ezt mindenki maga dönti el. Vigyetek orrszívót, gyógszereket a háziorvos felírja amiket ilyenkor kell. A gépre vigyetek plédet és kapcsoljátok ki a klímát a fejetek felett. Ha nem muszály abban a két órában ne etesd őt, ha muszály akkor a légikísérők megmelegítik a babaételt. Mikor mentek amúgy?
2010. márc. 14. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
mi kinn élünk,londonban,bébiételt pelust popsitörlőt stb.kapsz itt minden boltban.viszont babavizet hozzál,azt nem lehet itt kapni,legalábbis én még nem találtam.van jana babavíz
2010. márc. 14. 20:31
 5/11 bobocka ***** válasza:
Szia,mi is kinn élunk 3 éve, minden kapható kinn is, amit írtak, és az angol babavíz neve Evian - ezt a vizet adtam en is a kisfiamnak, most mar fel is tuntetik rajta a babakat, ugyh azt sem kell hoznod:)Morrisons, Tesco...mindenhol kaphato, jó utat nektek:)
2010. márc. 14. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Az Evian nem angol baabvíz hanem Francia szénsavmentes ásványvíz. Az alpokban ered. Egyébként azt nyugodtan adhatod mert, nagyon jó minőségű víz!
2010. márc. 14. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja és nem zárom ki hogy van belőle babavízverzió mint a Janából pl.
2010. márc. 14. 22:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Bootsban van tobbfele babaviz. Koztuk az Evian is a baba polcokon ott ahol a babakaja van. Van sokfele izesitesu is meg sima is.
2010. márc. 15. 09:07
 9/11 bobocka ***** válasza:
ugy ertettem az angol babavizet,h angliaban kaphato:)en is tudom, h francia, de azert koszi
2010. márc. 15. 11:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat,április 7-től megyünk,15ig!A szállásunk Waterlooban van,ott van a környéken több látnivaló?Örülök hogy a viz kérdés is megoldódott.Még lenne egy kérdésem,az igaz hogy ha már egy babakocsi van a buszon akkor meg kell várni a következőt?
2010. márc. 15. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!