Voltatok kirándulni babával angliában, vagy ott éltek esetleg?
Szia!
Mi tavaly mentünk öt napra a barátnőmékhez Easy Jettel. Babavíz nincs ott legalábbis mi nem találtunk. Kislányunk akkor volt 14 hónapos és sima vizet adtunk neki már itthon is egy éves kora után. Bébiételt vittünk de nem kellett volna mert ott is van HIPP meg minden féle finomság. A repülő nagyon szűk volt, egy hámon volt a kislányom az ölemben. Ő nagyon jól elvolt. Én kevésbé.... Idén is megyünk de már külön ülésben fog ülni :) A chekkolás hosszadalmas és fárasztó. Az utasok lesz...ták hogy gyerekkel vagyok. De a beszálláskor a terminálon előre engedtek csak épp a buszról leszállva rohantam a gyerekkel az ölemben. Babakocsit ingyen viszik a repülővel. A repcsi lépcsője mellé ledobtam és szaladtam ahogy csak bírtam h minél jobb helyre ülhessünk. A gép szárnyához ültünk. Előre nem szabad, hátra meg én nem akartam ülni. Mi Milton Keynes-ben voltunk és környékén. Rotshild kastély, Willen Lakeside park. Gyönyörű helyek. Idén lemegyünk a tengerhez is. Londont én nem vállaltam be ekkora gyerkkel. És gyűlölöm a tömeget is. Idén sem megyünk el. Van sok más csodás hely is Angliában. A reptéren bele kellett innom a gyerek cumijába. A légikísérők nem beszéltek magyarul és elég bunkók voltak amúgy is de hidegen hagyott. Idén Wizzair-ral megyünk azok állítólag tudnak magyarul. Vissza felé 6 órás késéssel indult a gép. Volt is nagy kavarodás. De a lányunk csodásan viselte egy hangja nem volt. Mi annál nehezebben viseltük a a megpróbáltatásokat :) Pelus és positörlő is van ott kint pampers, huggies, minden féle DM szerűségű bolt saját márkás terméke. Lidl, Tesco tehát mindent meg tudtok ott is venni. Egyre figyeljetek, hogy chip-es bankkártyátok legyen mert másikat nem fogadja el a boltok többsége. Jah idén elsőbbségi jegyet vettünk :) De sokra azzal sem megyünk de inkább azt vettünk. Most hírtelen ennyi juott eszembe. Ha van még kérdésed kérdezz bátran és én válaszolok is. Nem kell félni amúgy semmitől. Én parajuli vagyok de végülis tök gördülékenyen ment minden holott egy két szónál többet nem tudok angolul. Kellemes utazást és időtöltést nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!