Ti mennyi pénzt költötök síelésre évente?
Mindennel együtt mennyibe kerül a síelésetek évente? Mik vannak benne?
Ilyen érdekel hogy:
-Melyik ország?
-Hány nap?
-Hány km pályarendszer?
-Hol esztek?
-Milyen szállás?
-Hány főre vonatkozik az ár?
Beleköthető kérdés. Szerintem Magyarország lakosságának 80%-a örül, ha "lyuk van a seggén". Én pl. egy normál középkategóriás nem szegény családban élek, de akkor is inkább nyaralásra teszünk félre, mint elmenjünk síelni. 3 éve nem láttam a tengert mert voltak fontosabb kiadások pl.
Nézz utána a neten hogy hol mennyibe kerül a síelés, és ne itt tegyél fel egy "teljesen természetes" kérdést.
Tudom mennyibe kerül a síelés. De ez olyan, mint a nyaralás, mehetsz luxus szállodába vagy panzióba, kempingbe.
Kíváncsi vagyok, hogy azok közül akik síelni járnak mennyi pénzt költenek rá. Nem tudom mi a baj a kérdéssel. Igenis sokan járnak el síelni. Ha te nem vagy köztük, akkor nem kell válaszolni a kérdésre!
Engem az érdekelne, hogy milyen helyekre járnak, és mennyiért..
Most miért kell belekötni? Ha valaki nyaralni megy, az természetes, még ha csak a szomszéd városba, vagy a nagyiékhoz vidékre. Van, aki meg inkább erre költ, nem mindenki szeret a napon aszalódni. Komolyan, ez a nem is tudom mi...
Én még nem voltam sielni, nem igazán vonz, de egyszer biztosan ki fogom próbálni!
Szia,
-Ausztria,azon belül is Gerlitzen (Karintia)
-általában 5-6 nap sízés és 2 nap pihi előtte és utána
-60 km-es a pályarendszer ha jól emlékszem,de meglehet neten nézni
-Hogy hol eszek?A pályán a hütében ebédelek,reggelizés meg vacsi meg a szállodában
-A szállás nagyon jó,hotel
-1 fő
Hát az ár.Én olyan 1 főre 250-300 eurót vagy többet szánok,ebből olyan 130 maga a bérlet,ezen felűl van még a busz vagy benzin költség,meg 2-3 ezer forintért biztosítás,meghát szoktam vinni magamnak olyan 120-150 euró költőpénzt.
Ez gerlitzen,de a pénz attólfügg hova megyek és kivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!