Ti mennyit költötök védőfóliára?
Figyelt kérdés
Azt szeretném az olvasóktól kérdezni, hogy ha vettetek mobiltelefonra védőfóliát, mennyi pénzért vettétek? Mert lehet kapni 1000 forint és akörül is meg 8ezerért is. Köszönöm a válaszokat!2012. jan. 18. 16:25
1/9 anonim válasza:
Én 6db-ot vettem 5-600 Ft -ért. (Nagyon megérte és meglepően tartós, a méret is egyezett)
2/9 BB Ádám válasza:
ÉN kb 1000-1500 ft-ért vettem teljesen meg vgayok vele elégedve! 8.000 ért nem tom hogy mit tud de sztem fölösleged...
3/9 anonim válasza:
Nekem kishíján két éves a mobil és most először kellett cserélni fóliát.
5 db 1000 ft volt mert gyárit vettem-de az univerzális ennél is olcsóbb lett volna.
4/9 anonim válasza:
Én nem kaptam sehol fóliát a telefonomra, mert túl nagy a kijelzője. Aztán maradt a vatera..
500ft volt, de a postaköltség is kb annyi, szóval 1k-ból kijött.
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem járkálok elektronikai boltokba, ezért én egyből neten néztem és vaterán 500 forintért 6db-ot láttam és mivel kb ennyi a költsége a postának, eddig ezt választanám. Én általában vigyázok a telefonjaimra, tehát végülis mindegy, nem költenék rá sokat, de ne jöjjön le 2 nap után :) Köszi a válaszokat!
2012. jan. 18. 16:58
6/9 anonim válasza:
Áh, nem fog lejönni, nem hinném, hogy valami vackot adnak. Hivatalos boltok is ilyen netes oldalakról rendelnek.
7/9 anonim válasza:
A 8k-s már nanotechnológia meg minden, nem véletlen kerül annyiba.
Karcoktól is véd, és kb ennyi.
9/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy ide írok kérdést,de autósfólia nem jó rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!