Családosok, mennyit költötök havonta az autóra/benzinre?
Biztosítás, benzin, minden, ami a havi kiadásban szerepel. Ez milyen összeg egy hónapban? Mennyit közlekedtek vele?
Mi fontolgatjuk a vásárlást, egy "átlag" kocsit vennénk. Tudom, hogy sok múlik azon is, hogy mekkora a kocsi, mennyit fogyaszt, de ehhez nem értek. Nagyjából az összegre vagyok kíváncsi.
Kettőnk bérletére 13 e forintot költünk havonta, (a gyerekeknek még nem kell egyelőre bérlet) de kriminális a tömegközlekedés, nem részletezem.
Köszi, ha válaszoltok!!!!
Ez függ az autó fogyasztásától ,megbízhatóságától,szervíz igényességétő.
Mielött autót vásárolsz,nézz utána az adott tipus megbízhatóságáról.Érdemes internetes fórumokat elolvasni,hogy a tulajdonosok mit írnak az autóikról.pl.népitélet
Ha egy fiatalabb,megbizhatobb tipust választasz,kevesebb lesz vele a gond,havi kiadás mint egy állandóan lerobbanó tipussal.Most nem irok ide megbizhatatlan tipusu autókat,mert sokan lepontoznak és felháborodnak.De vannak legendásan rossz,megbizhatatlan autók amiket messzire el kell kerülni.Én, Opel Corsa C párti vagyok.Ebből,ha kifogsz egy megkímélt példányt,csak a benzinre kell majd kőlteni.
Kevesebb pénzből akarsz autót venni,akkor a sokak által lenézett régi suzuki swift sedant válaszd az utolsó példányok egyikét(2002-2003 évj.)itt is csak az üzemanyag költség merülhet fel mint havi kiadás.Persze a kopó alkatrészeket,használat függvényében cserélni kell .
Nekem swiftem van amivel 5literes fogyasztással eljárok a városban.
10ezer ft a havi üzemanyag,4ezer a negyedéves kötelező és van még éves kilówatt adó.Plussz évente számolj egy olaj és szűrő cserével ami kb 15ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!