Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mennyit költötök a pasitokra havi szinten? Ha a nő fizeti a nyaralást is az gáz? Honnan leht tudni hogy valakit kihasznál a pasija vagy csak nincs lóvéja és elfogadja?
Amikor még jártunk akkor ugy néztük hogy kb fifti-fifti legyen a kiadás.
Miután összeköltöztünk egy darabig eltartott de amióta van keresetem azóta ujra felesbe megy minden.
Es akkor elfelezitek a mozijegY árát meg mindent?
Nekem csoporttársaim nagy része ugy vélekedik mindent a pasinak kell fizetni különben csak kihasznál.mert drága lenne neki a puncus ha meg kéne venni.ezért van egy olyan nővel aki nem kerül pénzbe
Ilyen apróságok nem számítanak egy komoly kapcsolatban. Ha a havi kiadásokon túl neki marad több pénze, ő veszi meg, ha nekem, akkor meg én. Nem írjuk az ilyesmit.
23/N
Párkapcsolatban SZERELMES emberek szoktak élni. Azért "dugnak", mert szeretik egymást.
Az "anyagi javakért cserébe megdughatsz" mentalitású lányoknak két csoportja van:
- hivatásos prosti
- egyszerű mezei ribanc
A kettőt úgy lehet megkülönböztetni, hogy míg a prosti nyíltan vállalja és munkaként végzi ezt, addig a mezei ribanc eljátssza a párkapcsolatot, manipulál, szerelmet nem érez.
Semmit.
Tudod mikor tartanék én el bárkit is. Azt aztán leshetik.
Közösen fizetjük a dolgokat, vagy egyszer én, egyszer ő. Persze ilyen kicsinyes dolgokból, mint kávé nem csinálok problémát, de egy nyaralást, hogyne..
Hogy a nők költenek a pasikra?
Hol élsz te? Ilyen soha az életben nem fordul elő. A pofátlan anyagi lehúzás pedig tipikus női szokás.
"Tudod mikor tartanék én el bárkit is. Azt aztán leshetik.
Közösen fizetjük a dolgokat, vagy egyszer én, egyszer ő. Persze ilyen kicsinyes dolgokból, mint kávé nem csinálok problémát, de egy nyaralást, hogyne.."
De ugye fordítva természetes lenne igaz? Ha egy nő költ a férfira, akkor az illető biztos egy lusta ingyenélő f*szakalap, de ha a férfi költ a nőre, az rendben van, mert ő a férfi, a családfenntartó stb.
Ezért nem költök én rátok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!