Ti átlagosan hány ezer forintot költötök egy-egy bulis szettre?
Figyelt kérdés
Vagy felteszem másképp a kérdést hány ezer forintos szettekben mentek partizni. Ha tudtok írjátok le külön a ruhadarabok, ékszerek, cipők márkáját, árát. És kort is írjatok.2012. jan. 3. 20:50
1/4 anonim válasza:
Szilveszterkor volt rajtam egy koptatott farmer (kb 3500), egy hosszított felső (1800), alatta egy fekete top (800), csizma (4000). Ékszernek óra (ajándék volt), meg ezüst nyaklánc.
2/4 anonim válasza:
cipő 6ezer, Deichmann, nadrág 3500 Invázió, felső 2000-kínai de nem az a gagyi sz.r hanem egy elég jó kis felső, pulóver 3ezer, azt hiszem Takko bár nemtudom, kaptam:D kabát 11:D táska 2000 Deichmann.. hát ez volt szilveszter:D
4/4 laci911 válasza:
én pl nagyon szeretem az olasz divatot, ha el megyek egy jobb helyre azt veszem fel, szinte ezek megfizethetetlenek M.o kb vagy outletben vagy max ha van még olyan üzlet ami még nem költözött el de ha elegánsan akarsz ki öltözni akkor menyél be a zarába vagy vásárol a vateteráról de én pl képes vagyok ki adni egy gatyáért 55eft is 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!