1/9 anonim válasza:
Kézenfogva? (Igaz az sincs neki, de kereke se, nincs rajta pedál, nincs benne motor, nincs kormány).
De ötletet adtál, dolgozni fogok a megvalósíthatóságon.
Végre egy életcél!
2/9 anonim válasza:
a megoldás egyszerű: ráülsz, megfogod a bal felén a támlát a bal kezeddel, ugyanígy a jobb felén, és emelgeted, közben a testeddel előre előre dőlsz... Én tavaly indultam el, most már Fehéroroszországban vagyok..
3/9 Shai-Hulud válasza:
Persze! Így egész úton székelhetek!
4/9 anonim válasza:
Gyúrd ki magad addig ameddig nem fogod elbírni a saját testsúlyodat a székkel együtt, utána ülj le és emeld meg. Jó utazást, hozzá. Problem????
6/9 Shai-Hulud válasza:
Milyen székkel, hát villamosszékkel. :-)
7/9 anonim válasza:
Tegnap indultam a szekrényemmel Görögországba. Ha minden igaz,akkor 2 hét múlva meg is érkezem.
8/9 anonim válasza:
El, de vigyél legalább egy kis széket tartaléknak...
9/9 anonim válasza:
Ha már elmész vissza se gyere. Jobb ha egyenesen a Dán diliházba mész...legalább lesz egy széked amin ülve elgondolkozhatsz, hogy helyes-e egyáltalán ilyen baromságokkal foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!